Stöd Ukraina

Polkagris blogg

Måndag 20 Februari 2012 - Krabi stad

Shopping, sol och bad idag...

Nu flyter dagarna ihop och man vet inte om det var i dag eller i gar knappast...men gardagen var mulen sa vi passade pa att handla lite i stan...at lunch pa ett jattebra stalle och billigt nere vid havet...

Blev liten moppetur ocksa samt en middagsslummer..skont att slumra i ACn for nu ar det varmt, varmt...

Middag pa turistfalla bredvid alla marknadsstanden...inte gott och bara dyrt...

Idag bar det av till Longbeach igen...vadret var finfint...traffade Wichan dar som korde oss till Kamala for nagra veckor sedan...Nu har han klam pa vilken som ar Agneta och Annette...han brukar ju blanda ihop vara namn. At en liten pannkaka till lunch men aptiten finns inte dar tyvarr.

Kandisansikte som Ted Astrom lag bakom oss sa nu vet vi allt om vilka piller han tar, Ranelid, svenska deckarforfattarinnor mm...prata, prata hela tiden...brun som en pepparkaka minst sagt och kritvitt huvud.

Nar Th skulle kopa ananas traffade en boytoy som hade restaurang pa Longbeach...de pratade sa mycket sa han glomde betala...dock gottgjort ikvall. Tom mig kanner han|hon igen...det brukar inte folk gora hemma men har gor de det...trots att det gatt ett ar sedan. De ar otroliga pa att kanna igen folk...

Inga bilder idag...orkar inte ga upp pa rummet och hamta var dator...vi bor hogst upp UTAN hiss...ingen lek att ta sig uppat.

Nu hoppas vi pa att flygstrejken blir avblast innan vi reser hemat...hall tummarna!
  • Dela med andra:    

    Skriv kommentar
    Arkivet
    Visa alla

    Senaste inläggen

    Chang Buri Hotell Koh Chang...
    11 år sedan
    Chang Buri Hotell Koh Chang...
    11 år sedan
    I sakta mak...
    11 år sedan
    I sakta mak...
    11 år sedan
    Alina fyller 12 ar...
    11 år sedan