Leroslovers blogg

Torsdag 9 September 2010 - Göteborg

Semesterplanering 2011, vi är tidiga!

Som ni säkert vet har vi ofta lång framförhållning när det gäller bokning av resor.

Igår bokade vi flyg t/r Aten nästa sommar, den blir 17/7-18/8 vi kommer att vara borta. Hittade en, i mitt tycke, kanonflight via Munchen på väg dit och via Köpenhamn hem. Prislappen landar på SEK 4.200 för 2. Inga avgifter för resväskor, incheckning, toabesök, mm. Dock en mindre 'administrativ' kostnad för kortbetalning. 79 SEK. Ändå mindre än vissa andra.......

Nu väntar vi på att Olympicair ska släppa sina biljetter. Vi ska ha en enkel till Samos den 17/7 och en enkel från Leros till Aten den 18/8... Sedan har vi ju boendet också.

Dessutom planerar vi en resa till Rom i samband med Kristi Himmelsfärdshelgen i juni nästa år så den ligger i planen att boka också. Vi jagar som vanligt bra priser så det blir säkert snart.

Vi hade tänkt åka till Rom med City Airlines. Efter 2 Prag resor med dom är jag mycket nöjd med dom. Men efter koll visar det sig att det inte gått så bra som dom hade hoppats och dessutom ger sig Ryanair in i denna rutt till Rom, så som lägger ner den efter denna säsong.

Tills nästa gång...
Ha de' bra
Dela med andra:    

Kommentarer
Ziesta säger:
Härligt att redan ha nästa års resa bokad, så att man har något att se fram emot! :-)
Postat 2010-09-09 16:59  Anmäl
Travelfun säger:
Hej, låter ju toppen! Vad härligt.
Vi har också funderat på Athen och att åka runt i Grekland (tillsamans med massor av fler funderingar så klart..., vi kan aldrig bestämma oss...) :-) Är det lätt att flyga inrikes i Grekland? Skulle gärna åka ex till Athen och sedan flyga till ex Rom och hem därifrån, det skulle vara den ultimata flygresan för oss, så kunde man hyra bil mm på plats. :-)

Ha det gott!
Postat 2010-09-09 15:43  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet