Stöd Ukraina

Vidakattens blogg

Onsdag 7 Juli 2010 - Portland

San Francisco till Portland

Efter flera dagar av strulande internet har vi nu fått det att funka!
Vi åkte från San Francisco i fredags på fm. På morgonen tog vi en löprunda till ett gym där vi var med på en spinclass. Vi hade höga förväntningar som tyvärr inte infriades. Countrymusik och en väldigt överviktig spinninginstruktör.... Efter en pannkaksfrukost hos Patty o Matt åkte vi till Golden Gate bron.
Sedan gav vi oss iväg norrut. Först satt vi i en bilkö i en timme och sedan fick vi köra en timmes omväg pga feltokning av kartan....visserligen på en fin scenic road, men vi hade inte riktigt tid att njuta.
Vi siktade på att vara i Grants Pass i södra Oregon vid 20, men insåg snabbt att vi inte skulle hinna möta Linnea o Wade i tid för middag. T gasade på och vi fick träffa "highwaypatrol" på riktigt......Han var nog på gott humör för T slapp undan med en uppläxning. Svettiga och skakiga fortsatte vi de sista milen upp till Grants Pass.
Lördagen tillbringade vi vid Crater Lake, som var helt fantastiskt. Som att vandra omkring i ett vykort!

I söndags var det 4 of July. E började dagen med att skrämma oss alla genom att svimma rakt ner på golvet...Tur vi har en egen doktor.
Vi var på marknad i Portland, åt donuts på Voodoo Donuts, åt god middag med Jude och CT och tittade på fyrverkerier.
Gårdagen ägnade vi åt shopping. Linnea tog oss till ett stort shoppingcenter. Jag säger bara ESPRIT och CONVERSE........Oj, vad vi fyndade!
Idag,tisdag, har vi varit ute vid kusten i Newport. Ätit god mat, tittat på sjölejon och varit på ett akvarium. En härlig dag med mycket sol! I morgon ska det bli soligt o varmt. Shopping, fotbollsmatch och bad i poolen väntar! Bilder kommer snart!/A
  • Dela med andra:    

    Skriv kommentar
    Arkivet
    Visa alla

    Senaste inläggen

    Hemresa, tyvärr.....
    10 år sedan
    4th of July
    10 år sedan
    Ordningen återställd!!!
    10 år sedan
    Siesta Key
    10 år sedan
    Vi njuter!
    10 år sedan