Stöd Ukraina

Vidakattens blogg

Torsdag 1 Juli 2010 - San Francisco

Highway 1 och San Francisco

Åkte från Pismo Beach igår morse. Hotellet vi bodde på var väl sisådär. Frukost(= sockerkaka m glasyr, saft o odrickbart kaffe )ingick, så vi fick göra ett snabbt stopp för att handla frukost. Vi körde Highway 1, den fina vägen längs med kusten. T gjorde ett impulsstopp och vi hamnade bland ekorrar,elephant seals och delfiner!!! Underbart! Vädret skiftade från kyligt och dimma till strålande sol. Mycket fint att se på vägen. Carmel var en riktig pärla. Vi tog en avstickare in på 17 Mile drive. Lite stressade för att vi inte ville komma fram för sent till San Francisco, men det var värt omvägen.
Hade en bra vägbeskrivning hem till Patty och Matt. Tyvärr tog vi av en avfart för tidigt och fick snurra runt innan Patty fick guidat oss rätt på telefon.
Vi blev så väl mottagna med vin och tilltugg och gott grillat!
I morse tog vi en löptur. Backträning för hela slanten....vad annars när man är i San Francisco?? Vi fick se både Alcatraz och Golden Gate Bridge.
Efter frukosten tog vi trådbuss till Fishermans wharf där
vi tillbringade dagen med diverse shopping och godsaker. Skulle åka den gamla spårvagnen hem, men det var över en timmes kö....hoppas vi kan göra det i morgon istället. Kvällen avslutades på en thairestaurang. Alla mätta och glada.
  • Dela med andra:    

    Skriv kommentar
    Arkivet
    Visa alla

    Senaste inläggen

    Hemresa, tyvärr.....
    10 år sedan
    4th of July
    10 år sedan
    Ordningen återställd!!!
    10 år sedan
    Siesta Key
    10 år sedan
    Vi njuter!
    10 år sedan