Stöd Ukraina

Sarakarolinas blogg

Lördag 7 November 2009 - Byron Bay

Nyanlanda

Kom precis till Byron Bay, verkar fint men vi ar lite sura just nu. Bokade ett hostel pa varat forra hostel och nu verkar det som att vi har betalat for mycket for det. Vi betalar 34 dollar / natten medan de andra i varat rum betalar ca 27 dollar. Blir sa jakla forbannad!!!!! Vi betalde overpris de tva forsta natterna pa det forra hostelet ocksa, och antagligen ar det bokningsagenturen som har fifflat. Nu ar vi iallafall har for att klaga och vantar pa var tur. Ratt ska vara ratt!!

Men allt ar inte pest och pina. Solen skiner och det ar jattevarmt. Traffade en gammal kompis fran ett annat hostel och det ar ju alltid trevligt. Igar kvall var vi ute pa en till Krogrunda (Pub crawl mer exakt), fast denna fick vi gratis eftersom vi ar tjejer. Fem klubbar med fritt intrade och fri drink och lite mat och snacks pa varje stalle... inte helt fel alltsa! Gratis ar gott som vi sager i Sverige!

Imorse nar vi skulle lamna killarna och Surfers blev vi dock lite deppiga. Har haft sa jakla kul med dom och Surfers har verkligen varit skitkul.. men men! Nya tag! Har verkar ju som sagt ocksa fint.

Fick ett mail fran tanten i Sydney som vi skulle baka hos. Hon skrev att hon jattegarna vill ha oss dar, sa den 15 kommer vi antaglien till henne. Ska faktiskt bli kul och ganska skont med lite lugn och ro. Fram till den 15 kommer vi att vara har i Byron och i Sydney.. sedan blir det val till att leta biljett till Auckland..

Vi saknar er alla jattemycket, men det gar i vagor for oss. Just nu ar vi inte jatte "hemsjuka" (som man sager har ^^), men ratt som det ar hugger det till. Allra helst nar man har trakigt, vadret ar daligt, man mar inte sa bra eller ar deppig... Men nar det hander forsoker vi peppa varandra (eller sa gar vi till donken och trostater glass tillsammans och tycker synd om oss).

Men men.. nog skrivet. Hor av oss snart igen!

Hasta la vista!!

/ S & K
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Mycket sen sist
14 år sedan
Glada miner
14 år sedan
Lyckad helg
14 år sedan
Lon!
14 år sedan
Kottbullar!
14 år sedan