Stöd Ukraina

Lenils blogg

Söndag 8 December 2019 - Skivarp
Resealbum: Wernigerode

Hemåt

Gick upp lite tidigare idag och packade innan vi åt frukost strax efter åtta.Rummet hade vi redan betalt så vi lämnade nyckeln och betalade för det vi tagit i kylen.
Ute var det nästan full storm så det kändes skönt att sätta sig i bilen och tänka att man valt helt rätt dagar för sitt besök.
Mycket regn hela vägen hem och rätt blåsigt, vi hamnade även i en kö förbi ett vägarbete som nog tog nästan en halvtimme.
Efter det stannade vi på en vägkrog och käkade friterade räkor som var riktigt goda.

Planen var att stanna till i Burg för att handla lite men där var allt stängt på grund av någon tysk stängningslag.Verkade röra sig om ca 10 dagar i december som drabbades av den! Får kolla upp det vid tillfälle.
Det fick bli ett besök på hysteriska Bordershop istället och sen hann vi faktiskt med en färja tidigare än beräknat.

Den gick resan fortsatt bra tills ca en mil innan bron då det blev tvärstopp i tre filer på grund av en eller flera olyckor.Ungefär samtidigt som bensinlampan berättar att vi går in på reserven! Klantigt att glömma bort en sån viktigt sak.Bensinen räcker i alla fall med lite marginal till Kastrup där vi tankar och sen går det fint hela vägen hem med ett litet stopp för middag på Sibylla i Skurup.

Väl hemma känner vi att det blev rätt sent men är väldigt nöjda med resan och glada för att huset står kvar som vi lämnade det för några dagar sedan!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemåt
39 veckor sedan
Podstrana
39 veckor sedan
Norrut
39 veckor sedan
Baddag
39 veckor sedan
Utflykt
39 veckor sedan