Stöd Ukraina

Insaneapes blogg

Fredag 30 Juli 2010 - Inverness

Dag 4 - Quad trek

Efter att ha blivit serverad frukost av världsmästarparet så beger vi oss öster ut till Craggan Outdoors. Här möter vi upp två instruktörer som leder oss vidare till vår nästa aktivitet. En 90-minuters tur på fyrhjulingar. Vi får inledningsvis köra en liten instruktionsbana innan vi ger oss ut på en åktur längs med oändlig bergsbygd.
Lagom till att vi avslutar aktiviteten så kommer regnet och vi har än en gång lyckats undvika det typiska skotska vädret. Rätt möra i benen så lämnar vi området och åker ner längs västsidan av Loch ness sjön. Vi stannar vid "Loch Ness exhibition centre" och tar del av den 5-delade utställningen som pågår under en timma. Trötta och utslitna från våran tidigare aktivitet lägger vi ner den tidigare planen att ta en båttur på sjön och åker istället tillbaka till vårat guesthouse i Inverness och vilar upp oss.

Vi äter middag på "The Steak Academy" i Inverness som erbjuder lite mer annorlunda kötträtter som t ex känguru. Vi testar även några lokala ölsorter och fortsätter sedan ut på stan för att testa några nya krogar.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet