Stöd Ukraina

Amandahs blogg

Onsdag 13 Juni 2012 - Zagreb

Dag 4 Budapest - Zagreb

Igår var sista kvällen i Budapest. Den avslutade vi på bästa sätt med att äta gulash på en väldigt mysig bar på en bakgård som vi hittade bakom en betongmur... Stört billigt, vilket vi ju blir glada för med våran något skrala resbudget;) Två varmrätter + två glas öl + 2 glas vin = 140 kr. Vi satt och kikade lite på fotboll och sedan gick vi hem och sov för att vara något sånär pigga till tågresan idag.

Vi var tvungna att checka ut rätt tidigt så vi fick vänta ett par timmar på tågstationen innan vi kunde hoppa ombord på tåget till Zagreb! 7 timmar senare sitter vi nu på hotellet här, som skönt nog ligger mitt emot tågstationen. Nu är vi jäkligt hungriga så nu ska vi på jakt efter maaaat.

I morgon funderar vi på att ta ett senare tåg till Rijeka än vad vi hade tänkt, och sen sova första natten där innan vi tar bussen till Krk. Att ställa klockan på fem i morgon kändes inte så lockande:)

Adios amigos!
//Amanda och Patrik
Dela med andra:    

Kommentarer
Amandah säger:
Hej!:D Vi är imponerade, kul med lite kommentarer! Nu är det äntligen sommarväder, idag var det 28 grader när vi kom till Rijeka! Hoppas att ni har det bra där hemma. Puss och kram!
Postat 2012-06-14 22:14  Anmäl
Harrybrodd säger:
Hej på er! Vi ser fram emot nästa inlägg o lite bilder från KRK eftersom vi själva varit där för 100 år sen! Kul att ni har det bra -hoppas ni får lite bättre väder bara!! Kram från mor o far (som faktiskt klarade av att fixa konto för kommentarer!!)
Postat 2012-06-14 22:06  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Dag 17 - Berlin
11 år sedan
Dag 16 - Prag
11 år sedan
Dag 15 - Prag
11 år sedan
Dag 14 - Prag
11 år sedan
Dag 13 - Sista dagen i Wien
11 år sedan