Stöd Ukraina

Amandahs blogg

Torsdag 14 Juni 2012 - Rijeka

Dag 5 - Zagreb-Rijeka

Idag började vi dagen med att köra en snabb rundtur i Zagreb. Fin stad, och idag var det äntligen varmt och soligt! Vi satte oss i en park och solade en stund innan tåget till Rijeka avgick vid elva. Tågresan gick bra, vi fick en kupé helt för oss själva, så det var skönt.
Vid fyra var vi framme i Rijeka och gav oss av från tågstationen med våra ryggsäckar för att hitta hostelet vi bokade igår från Zagreb. Lättare sagt än gjort, "50 meter från tågstationen" visade sig vara ganska så relativt.... Men efter att ha frågat runt lite hittade vi fram! Första gången för båda som vi bor på hostel, men det här funkar helt klart! Rent och fräscht, vilket ju är huvudsaken.

Ikväll har vi gått omkring lite i Rijeka, kändes som fel dag att upptäcka staden eftersom hela stället är invaderat av galna fotbollsfans eftersom Kroatien spelade ikväll. Fin stad det här också, men vi längtar efter något lite mer "sol och bad"-ställe. Så i morrn blir det att ta bussen till Krk! Där har vi inte bokat något boende, så hoppas verkligen att det går bra att hitta något.

Bilder är på ingång, kommer nästa gång vi uppdaterar!

//Amanda och Patrik
Dela med andra:    

Kommentarer
Kahlin säger:
Hej på er! Vi får verkligen hoppas att ni hittar någonstans att bo i morgon så att det inte blir som mormor trodde (sova på stranden). Vi får hålla tummarna för att vädergudarna är med er så att ni får sola och bada. Kram Anna & Pelle
Postat 2012-06-14 22:45  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Dag 17 - Berlin
11 år sedan
Dag 16 - Prag
11 år sedan
Dag 15 - Prag
11 år sedan
Dag 14 - Prag
11 år sedan
Dag 13 - Sista dagen i Wien
11 år sedan