Flygresor från Göteborg till Miami

Jämför och boka flyg från alla ledande flygbolag och resebyråer - Norwegian, SAS, Ryan Air, Ticket, Supersaver, Expedia, KLM, AirFrance, British Airways, Lufthansa, Travellink, Flygstolen...
Sök
Filter
Om Miami

Flygplatsen i Miami heter Miami International Airport och ligger 13 km väster om centrum. Det billigaste sättet att ta sig från flygplatsen till centrum är med någon av lokalbussarna MetroBuss (enkelbiljett 14 kr med magnetkort). Det finns dussintals hyrbilsfirmor på flygplatsen för dig som planerat att se Miami/Florida med bil.

Det här är Miami

Miami är en av de trendigaste städerna i USA och är en av världens mest besökta resmål. Här finns fantastiska stränder, ett mycket hektiskt nöjes- och nattliv samt otroligt vackra art deco-kvarter i stadsdelen South Beach. Några av de mest besökta sevärdheterna i Miami är Coral Castle, Jungle Island, akvariet Miami Seaquarium och Miami Zoo. Många av besökarna till Miami tillbringar några dagar här på vägen till/från Orlando (ca 32 mil) eller Key West (20 mil). Den bästa perioden att besöka Miami är november – mars. Försök undvik att åka till Miami under augusti – oktober då risken är störst för orkaner.

Hitta billigt boende i Miami

Många av de vackraste art deco-byggnaderna i South Beach har byggts om till hotell men rummen är både små och dyra. De mest prisvärda hotellen ligger i Miami Beach där ett dubbelrum kostar ca 500-600 kr/natt även under högsäsongen november – mars. Förutom de många hotellen så finns det även en stor mängd motell i Miami, bland annat de stora kedjorna Motel 6 och Super 8, här kostar ett stort rum bara ca 400-500 kr/natt. Nästan alla hotell och motell anger priserna utan hotellmomsen på 12 procent.

Så tar du dig runt i Miami

Om du planerar att bara tillbringa din tid i en särskild stadsdel, till exempel South Beach, så går det att ta sig runt till fots, med buss eller med taxi. Men så fort du vill åka en längre sträcka i Miami så måste du ha en egen bil, hyrbilar är i allmänhet mycket billigare här än i andra amerikanska städer.

Så hittar du bästa shoppingen i Miami

Det finns dussintals gigantiska köpcenter, ”mega-malls”, i Miami-området och de flesta går bara att ta sig till med egen bil. Några köpcenter värda ett besök är Dolphin Mall, Adventura Mall, Bal Harbour Shops och Miami International Mall. Alla butiker anger priser utan moms, räkna därför med att det tillkommer ca 7-10 procent på alla priser.

Bästa budgettipset för Miami

Nästan alla museer och konstgallerier har helt gratis inträde någon gång i veckan eller månaden. Miami Art Museum har till exempel gratis inträde den andra lördagen varje månad.

Lägsta hittade priser från Göteborg till Miami
K L M
28 feb
3 169 kr
K L M
8 mar
3 213 kr
K L M
7 mar
3 213 kr
American Airlines
1 mar
3 222 kr
American Airlines
26 apr
3 222 kr
Finnair
13 mar
3 222 kr
American Airlines
17 mar
3 243 kr
British Airways
16 mar
3 246 kr
Finnair
15 maj
3 250 kr
Finnair
3 maj
3 251 kr

Om Miami Florida, USA

Miami är ett av världens mest populära resmål. Här finns fina stränder och ett stort utbud av shopping, restauranger, nöjen och sevärdheter. Upplev nattliv vid South Beach, konst vid Art Deco och utflykter till Key West och Everglades.

Karta över Miami

Utsikt över Miami från Virginia Key
1 / 28
Art Deco-hus längs Ocean Drive
2 / 28
Colony Hotel, Ocean Drive
5 / 28
Miami Beach tidigt på morgonen
8 / 28
Utsikt över Miami från Virginia Key
13 / 28
Miami Vice någon?
15 / 28
Lincoln Road Mall
18 / 28
Livvaktstorn i Art Deco-stil
20 / 28
Här bor mannen som uppfann Viagra
21 / 28
Kryssning från Miami!
24 / 28
Will Smith's hus i Miami
27 / 28