Wizarding World of Harry Potter bla

Av Aifn01
24 okt. 2012 10:19
Visningar: 518
Hej!
Vi är en familj på två vuxna och två barn (17 och 15 år) som ska resa till Florida och Los Angeles över jul och nyår. Vi ska till Wizarding World of Harry Potter i Orlando (men ska bo i Clearwater och har hyrbil) och vi undrar lite över biljetter till Harry Potter. Bör man beställa biljetter innan? Och var gör man det och hur mycket ligger en dagsbiljett på ungefär? Har förstått att det finns många biljettställen i Orlando men också att det finns många lurendrejare.
Sen tar vi också tacksamt emot tips på saker att göra, shopping och mat i både Florida och Los Angeles.

Mvh Anneli
24 okt. 2012 11:03
Det är ju inte en egen park utan en del av Universals, Islands of Adventure. Ni kan köpa biljetter på deras egna hemsida http://www.universalorlando.com/Theme-Park-Tickets/General-Admission.aspx , någon återförsäljare som http://www.bestoforlando.com/Universal-Orlando-Tickets/ eller på plats, antingen vid parken eller t.ex. på de flesta hotell, turistbyrån o.s.v. Själv köper jag helst direkt av parken i förväg men det är en smaksak. Priset på Universals hemsida för en park en dag är $95,87 inkl skatt (vuxen).
Sen finns det också möjlighet att hitta kuponger som ger olika rabatter som man kan använda på plats. Alltså blir det förmodligen billigare på plats med kupong men det är bekvämare att köpa redan hemma.

De andra frågorna tror jag att Du hittar massor av svar på genom att söka lite här i forumet, skulle Du inte det så återkom ;-)
24 okt. 2012 16:42
Glömde nämna Motormännen, om man är medlem där så ger de följande:

"4 USD rabatt på tvådagars/tvåparksbiljetten Universal Orlando Pass
3 USD rabatt på endagsbiljett till Universal Studios Hollywood
10% rabatt på vissa souvenirer och matställen (fråga på plats)
Gäller medlem med familj, upp till sex personer. Köp biljetterna i entrén. Köper du biljetter i förväg hos AAA:s serviceställen får du högre rabatt."

Inte rabatt på endagsbiljett i Orlando alltså men köper man hos AAA får man rabatt även på det http://autoclubsouth.aaa.com/asp/acs_pages/tis_attraction_rates.asp?id=42605 .

MM ger också rabatter på en hel del annat, man kan spara in årsavgiften på t.ex. en bilhyra :-) http://www.motormannen.se/Resan/medlemsrabatter-pa-resan-show-your-card/show-your-card-landforland/USA.html