Wifi på United Airlines

29 dec. 2013 00:00
Visningar: 442
Någon som åkt Stockholm-Newark med United Airlines och vet om de har wifi på planet? Vi kommer åka med en Boeing 757-200. Jag har försökt ta reda på om det finns genom deras hemsidan men det står version 1 (nej), version 2 (kommer att få), version 3 (ja) och version 4 (kommer att få). Tänkte om någon här har åkt med dem tidigare och vet om det finns en chans att få wifi-planet haha :)

http://www.united.com/web/en-US/content/travel/inflight/aircraft/757/200/default.aspx
Av Birgere
29 dec. 2013 01:49
Jag har flugit med United 757 2 ggr mellan Europa och Nordamerika. (sedan dess så väljer jag ALDRIG 757 även om den är tusentals kronor billigare.)
Det är absolut det sämsta tänkbara combon som finns. 757 är ett plan för kontinentala och inte interkontinentala flighter och United som bolag gör det hela värre.

Men till din fråga, jag antar att du redan nu kan gå in på deras hemsida och reservera säten. Vad du kan göra är att jämföra säteslayouten med den du hittar på seatguru.com. Då får du reda på vilken typ av plan det är. Jag skulle tippa det är en modell med maximalt antal säten.

Tänk även på att om du tex vill köpa taxfree på planet så är det för litet för att ta med sådant så handla på flygplatsen istället.
29 dec. 2013 18:40
Vad är det som är så dåligt med planet och flygbolaget? :)
Av Birgere
30 dec. 2013 00:29
Planet är byggt för kortare distanser till skillnad från wide-body plan. Eftersom servicen blir begränsad och det är allmänt trångt blir passagerare irriterade på varandra och personalen. Personalen själva surar till men ber om ursäkt för att det är ett så uselt plan och att det är därför servicen och komforten blir lidande. Sedan är karusellen igång.

Kanske är jag mer kräsen än andra med i snitt 80 flighter per år, men under dom senaste 2 åren är United 757 den outstanding sämsta upplevelsen.
Kanske det upplevs bättre om det är tre kortväxta personer utan krav som åker.