Visum för mellanlandning i Moskva?

Av Highman
4 maj 2014 09:51
Visningar: 3321
Har läst att en del hotell säger säg kunna fixa visum om man bor runt flygplatsen? Kommer att få vänta ca ett dygn på mitt anslutningsflyg till Stockholm. Tips emottages gärna.
Av Dirgis
16 juni 2014 21:42
Om det skulle bli förseningar kan tidsfristen för transfer gå ut och då blir det strul. Enklast och billigast att söka visum är via www.go-russia.com.
Av Highman
20 juni 2014 14:16
Bokade ett hotell i förväg, dom mailade mig en excelmall att fylla i för visum och visumet var gratis.
Av Dirgis
25 juni 2014 12:49
Hitel brukar också hjälpa till med visum.
6 juli 2014 15:16
Hej.
Mitt namn Gokmen från Sverige. Jag är svenskt medborgarskap.

Jag undrar jag kan få köpa Transit visum från Vnukovo flygplats och ändra gå till Domodedovo Airport på 25 Juli, 2014 samma dag?
Från Domodedovo Airport flyg till Armenien Jerevan.
Av Asok
11 juli 2014 14:02
Är du säker på att det var visum hotellet fixade? De måste nämligen skriva ut en "voucher" som de kallar för visa support letter som skall bifogas i Visumansökan till ryska konsulatet/ambassaden. Denna voucher är gratis visum till Ryssland brukar inte vara så enkelt/gratis.
Av Highman
16 apr. 2015 21:00
Citerat från Asok:
Är du säker på att det var visum hotellet fixade? De måste nämligen skriva ut en "voucher" som de kallar för visa support letter som skall bifogas i Visumansökan till ryska konsulatet/ambassaden. Denna voucher är gratis visum till Ryssland brukar inte vara så enkelt/gratis.
Nä, det var inget visum, missuppfattning :-( Så vi satt fast på flygplatsen i 16h.
mellanlanda 20 h i moskva och gå ut? vilket visum?
Ryssland Victoriajane, 20 mars 2019
Updaterad av Victoriajane för 16 veckor sedan
2
Hej! Jag och en kompis ska om en månad åka till dubai i några dagar och mellanlandar i 20h på moskva sheremetyevo airport. Vi kommer sedan tillbaka dit på hemvägen i ca 12 timmar. Vi vill gärna gå ut och se staden under tiden men vi förstår inte riktigt vilka visumregler som gäller. Räcker det med ...
Moskva
Ryssland Tm_malle, 7 nov. 2016
Updaterad av Adamspatrick för 6 veckor sedan
11
Har blivit påtvingad en 20 dagars semester så jag tänkte åka till Moskva i början av Februari på en ca 4-5 nätter, har tittat runt lite och sett att det kostar runt en tusing för visum,stämmer det eller kan man söka själv på någon av ambasaderna? ... Adamspatrick: Hello, I am Adams Patrick, I ...
Moskva - Vad bör man inte missa?
Ryssland Schlyter, 16 juni 2012
Updaterad av A_w för 6 år sedan
7
Hej, Planerar eventuellt att åka till Moskva i aug och stanna 3 dagar. Jag har tänkt att boka hotell genom Iventustravel för att komma lättare undan med visumet. Det enda tråkiga är att man får betala överpris för hotell och går miste om många erbjudande som man hade fått om man bokat själv. ...
Tåg till Moskva
Ryssland Patrick6, 4 apr. 2006
Updaterad av Jen för 13 år sedan
3
Är det nån som har åkt tåg mellan Helsingfors-Moskva . Hur skaffade ni biljetter visum mm ? ... Jen: Hej! Jag var i Ryssland för et tpar år sedan. Visum var ganska krångligt, jag fixade på generalkonsulatet i Göteborg och min mamma i Stockholm, men det var lite klurigt. Det gäller att du har dina ...
Tips om Moskva?
Ryssland Annl, 10 mars 2011
Updaterad av Trea för 8 år sedan
1
Hej, Vi skall resa till Moskva över påskhelgen (tisdag till måndag) och vi kommer att bo inne i centrala stan. Vi är en familj med två barn på 12 och 13 år. Mottar tacksamt tips om vad man bör göra i Moskva och gärna också om någon har tips om trevliga restauranger (maken fyller år under ...
Behöver vi Transit VISA på Moskva Domodedovo flygplats?
Ryssland Andreasgbg, 12 mars 2010
Updaterad av Nisse2ears för 9 år sedan
3
Hej! Jag och min flickvän ska flyga ifrån Köpenhamn till Egypten, via Moskva. I Moskva ska vi inte bara byta flygplan utan även flygbolag, så här kommer frågan! Efter som vi byter bolag så måste vi hämta våra väskor på bagagebandet och ta oss ut i utrikesterminalen och checka-in oss hos det andra ...

Moskva Ryssland

Moskva har mycket att erbjuda, som huvudstad i världens största land Ryssland, fylld av historia, kultur och fantastisk arkitektur.

Res till Moskva för att lära dig något nytt, känn historiens vingslag i Kreml eller besök kända och vackra byggnader såsom Vasilijkatedralen. Eller varför inte besöka Bolsjojteatern och uppleva kultur på bästa sätt med en opera eller en balett? Cirkusen i Moskva är en annan populär kulturell upplevelse som kan rekommenderas.
Kreml är Moskvas äldsta del och här finner du flera vackra kyrkor. Moskvas makt styrs härifrån, innanför murarna som byggdes redan på 1400-talet. Passa på att åka tunnelbana när du är i Moskva, eller i alla fall att gå ner och titta på en av stationerna, dessa är kända över hela världen för sin vackra konst och utsmyckning. Moskvafloden som flyter genom staden skänker ett lugn till en annars pulserande storstad, och här finns många fina restauranger, högklassig shopping och ett nattliv i världsklass.
Moskva är också starten för Transsibiriska järnvägen som bland annat går genom Ulan Bator och hela vägen till Peking. En bra start för en jordenruntresa kanske?