Vilket hotell? (Gran Canaria)

18 mars 2010 22:25
Visningar: 649
Hej!
Jag & min sambo har bokat flyg till gran canaria. Vi har båda varit där flera gånger och nu blir det en kort resa på 5 dagar. Efter att ha bott i arguinguin tillsammans 1 gång (jag 3 gånger) kom vi fram till att playa del ingles och där i närheten passar oss bättre denna gång så vi kan gå till restauranger och sånt.

Så! Nu sitter vi & väljer mellan två hotell: Neptuno och IFA Catarina. Någon som varit på något av dessa hotell & har lust att berätta?
Vi har även bott på buenos aires vid Yumbo center, granne med Neptuno och stördes inte så mycket av själva köpcentret. Värre var själva hotellet och att de byggde precis utanför. Annars är vi inte så ljudkänsliga..
Har hört att det är mycket tyskar på Catarina (inge fel på tyskar, men inte så kul med släktockupation av hela hotellet). Hur är det? Bor ju gärna nära öknen annars...
Vi tänker ta bed & breakfast.

Hoppas någon har ett litet tips!
Av Chaarmo
25 mars 2010 02:11
Hej Soltrollet!

Vet ej om du varit i väg ännu.
Men om du inte har det så kan jag varmt rekomendera Hotel Neptuno!
Var där i Januari 2009.
Tyckte verkligen om Hotellet i sig och den hade verkligen ett fint pool område, På Hotellet är det en stor blandning av Tyskar och Svenskar.
Mest Tyskar måste jag säga, men var absolut inga problem!
Personalen var trevliga, framför allt städ personalen som sken upp som en sol när man la in något spanskt ord till dom!
Frukosten var verkligen trevlig, mycket att välja på.
Ljud mässigt var det inga problem, det enda man kunde höra var lite musik från Yumdo, men då hade man balkong dörren öppen och vinden låg på.
Hittade faktiskt inga problem med detta Hotell, lugnt, trevligt, avslappnande atmotsfär!
Så om ni vill bo nära nöjen som du själv har bott nära förr! och vill ha ett bra hotell, så är nog Neptuno ett bra alternativ!

Hoppas på att ni finner detta som ett bra tips!

Med Vänliga Hälsningar
Jan