Gran Canaria - tips på bra och dåliga hotell?

Av Sojoh
4 feb. 2012 11:45
Visningar: 2681
Hej.
Jag och min pojkvän planerar att ta en sista minuten i mitten av mars. Sitter nu och kollar på alla hotell. Har ni några tips på bra lägenhetshotell . . Eller kanske tips på usla hotell man ska hålla sig undan? Vi kräver inte lyx men uppvärmd pool och mysigt område vill vi ha. . Helst inte mitt i smeten med störande uteliv nedanför balkongen. Men som sagt . . Behöver inte vara 4- stjärnigt. . Helt och rent räcker.

Tacksam för tips.
Av Zahide
4 feb. 2012 12:04
Hotell Altamar i Puerto Rico!!

Ligger högt uppe och bortom allt oljud och har en strålande utsikt över havet. Hotellet har också gratisbuss som går från tidig morgon till sena kvällen kontinuerligt både till Amadores stranden, Puerto Rico stranden och Puerto Rico centrum, men kolla upp det för säkerhets skull om det fortfarande är så, för mina uppgifter är från 2005.

Hotellet har två pooler och den ena är uppvärmd.
Av Sojoh
4 feb. 2012 12:57
Tack för tipset. Tyvärr fanns den inte med på sista minuten men ska hålla utkik. Är det mycket blåsigt på hotellen högt upp?
4 feb. 2012 13:53
Tamaran i Playa Ingles med uppvärmd pool. Ligger centralt, men har en skön, lugn trädgård så man störs inte från gatan.
Blue Star i Puerto Rico. Det ligger högt med fin utsikt. Uppvärmd pool.
Av Zahide
4 feb. 2012 14:16
Citerat från sojoh:
Tack för tipset. Tyvärr fanns den inte med på sista minuten men ska hålla utkik. Är det mycket blåsigt på hotellen högt upp?
Nej, åtminstone blåste det inte där vi var. Men skulle det göra det, så tror jag enbart det skulle vara ganska skönt för det blev ganska hett på balkongen. Den var så stor så förutom bord och stolar rymdes det även solbäddar på den och vi hade sol från soluppgång till solnedgång.
4 feb. 2012 16:00
Citerat från sojoh:
Tack för tipset. Tyvärr fanns den inte med på sista minuten men ska hålla utkik.
Tjena,

om du har en lista med hotell så kan du kolla tripadvisor.com för att få omdömen på dem alla :)
Jättebra sida som jag alltid använder - både för hotell och restauranger. Där finns även forum.