Venedig

Av Caaaf
10 aug. 2010 12:24
Visningar: 466
Är det någon som kan ge ett bra förslag på hotell och till ett bra pris i Venedig.
Av Caaaf
10 aug. 2010 13:03
Är det någon som har bott på Hotel Nazionale i Venedig ?
10 aug. 2010 14:51
Har inte bott på Nazionale men här kan du läsa vad andra som har bott där tycker:
http://sok.hotellin.se/Hotel/Nazionale_Hotel_Venice.htm

Tyvärr, så har jag under mina två tidigare besök i Venedig hoppats lösa boendet på plats vilket visade sig vara en dålig idé, så hotellen jag bott på kan jag inte rekommendera. Var dock beredd på relativt små rum och (beroende på årstid) höga priser.
Lycka till!
/M.
Av Sjalen
13 aug. 2010 12:10
Jag hade INTE bott i Mestre för hela idén med att vara i Venedig faller för mig om man måste vänta på tåg när man vill fram och tillbaka istället för att bara vandra hem bland kanalerna efter en trevlig kväll.

Jag vet inte vad du har för budget men prova Ai due Leoni som iallafall känns prisvärt (inget är ju direkt billigt i Venedig). Gångavstånd till stationen så inget väntande på båtar med bagaget om ni kommer med tåg. Samtidigt i en egen liten gränd utan störande skrän. Fina, fräscha rum och trevlig ägare (vi bodde i rum Tizian). Ringande kyrkklockor ibland på morgonen men så är det i Italien. http://www.aidueleoni.com/

Allra billigast är annars att hyra lägenhet.
13 aug. 2010 22:15
Hej!
Jag har ett album från när vi var i Venedig. Titta gärna på det och även adressen som jag länkar med. En bild från vårt rum på ett bra och prisvärt hotell. Där står även namn och adress på hotellet.

http://www.reseguiden.se/forum/bilder/131888

Ellismellis