Vädret på östkusten i dec/jan

Av Airam68
5 sep. 2015 20:17
Visningar: 587
Skall med familjen till Sri Lanka över jullovet. Läst på lite grann och förstått att det är högsäsong på väst och sydkusten då med fint väder, men pckså mycket folk. Och att det är monsun på östkusten. Men, hur dåligt är vädret? Regn hela tiden? Mycket blåsigt? Eller kan det ändå vara en mysig upplevelse på ständerna på östkusten med lite lugn och ro. Är det lättare eller svårare att hitta boende, har guesthousen öppet? Reser på egen hand och vill hitta små smultronställen...
21 sep. 2015 15:15
Hej,

Jag har bott på östkusten - Batticaloa. Underbart och kan rekommenderas till den besökande. Tyvärr är vädret inte det bästa under den period ni önskar. Jag kommer dock själv att åka dit i december med några vänner. Ett kort besök bara.
23 sep. 2015 06:03
December och januari är säsongen till södra Sri Lanka , kommer östkusten området få grov och regn , du har fortfarande en chans att stanna södra stranden beacuse priset kommer Heigh efter oktober . om du bokar tidigt det kommer bättre för dig . Men för östkusten du kan även boka efter anländer Sri Lanka . Hur som helst om du inte är ok med öst eller söder med i 5 timmar du kan få byta platser .