Vad får man inte missa i södra Thailand?

23 jan. 2013 14:15
Visningar: 364
Hej!

Vi är två tjejer som snart åker iväg till Thailand i 2 veckor. Vi skulle vilja besöka Ko Tao, Ko Pha-Ngan, Ko Samui, Phuket, Krabi, Ko Phi-Phi & Ko Lanta men inser att tiden inte kommer att räcka till. Vi vill gärna ha tips om vilket ställe man kanske kan utesluta, vad man absolut inte får missa och även andra tips som rör ställena. Det är första gången vi åker till Thailand.

Tack på förhand!
Av Hille2
23 jan. 2013 18:00
Eftersom ni bara ska stanna i två veckor så är det väl lagomt att endera välja Phuket, Krabi, Koh Lanta (Phi Phi skulle jag välja bort men det beror väl på hur festsugna ni är) eller Koh Tao, Koh Phangan och Koh Samui. Eventuellt kan man väl om man blir rastlös lägga till någon annan ö i söder nära Phuket alternativt någon plats utefter fastlandet norr om Samui.
Fördelen med att hålla sig i ungefär samma område är att ni inte behöver slösa tid och pengar på långa resor och därmed hinna med att njuta av semestern lite mer.
Av Tipp1
23 jan. 2013 19:20
Hej du:) Ska ni mysa så välj öarna ska ni parta så är Patong stället för er, fart hela tiden dock massor med "happy endings " om man vill:( dessutom är det jätte mycket folk på stränderna där inte kul om man vill ha det lung. Lycka till å njut det ska vi för vi åker på tis:) mvh Tina
24 jan. 2013 11:54
Tack för tipsen!

Vi har tagit beslutet att hålla oss runt omkring Phuket och öarna där eftersom vi kommer att landa i Phuket och bara har två veckor. Vi vill egentligen ha både party och lugn. Dessutom skulle vi vilja dyka. Vi får se vad det blir av veckorna :-)