USA okt/nov?

Av Jswb
5 aug. 2013 21:29
Visningar: 198
Hej!

Jag har ca en månads semester kvar att planera för i år och det kliar verkligen i kroppen att åka i väg någonstans. USA är ett land som faschinerar väldigt men jag har ännu inte lyckats ta mig dit.

Kan detta vara ett bra tillfälle? Jag tror det.

Frågan är nu bara när och var?
Roadtrippa genom landet med bil hade varit super och allt efter september är möjligt.

Någon som har liknande planer? :)
12 aug. 2013 17:45
Halloj!
Jag har börjat fundera på roadtrip i USA, skulle vara sjukt kul att se så mkt som möjligt!
Jobbar till sista september så efter det tänkte jag i så fall bege mig.
Har dock inte kollat eller planerat något alls än. har du bokat resa eller så? Var tänkte du åka i så fall?

//Emma
18 aug. 2013 11:48
Tja! Jag bestämt att jag ska åka till USA den 1 November i höst. Min tanke är att se NYC, San fran.. LA och Las vegas men jag är uppen för förslag! :)
6 sep. 2013 14:18
Hallå!
Jag är nämligen mitt uppe i planering av en roadtrip i USA till mitten av oktober. Planen är att flyga till San Francisco och där hyra en bil och resa längst Route 66 från Kalifornien - Miami eventuellt. Längden på min rutt är lite oklar fortfarande. Beroende på hur mycket pengar jag får ihop.

Min tanke med denna resa är huvudsakligen att få se de mer "off-områderna" om ni förstår vad jag menar. Jag vill ha äventyr och det är jag säker på att jag kommer få av en resa genom USA. Det skulle vara ännu mer lyckat att få dela denna upplevelse med någon/några. Helst ser jag att få åka med någon som har liknande "mål" och visioner som mig. Att den också är seriös med denna resa (:

Låter detta som något ni har haft tankar på, hör av er i så fall! Så delar jag gärna med mig av min planering av budget och reseplan! (: