USA 2007

Av Solkatt
1 nov. 2006 10:22
Visningar: 174
Tja

Jag är en 19-årig kille som gärna vill ha någon att resa med.
Jag har tänkt åka till USA östkust någon gång under 2007, mest troligt under sommaren eller hösten. Det kan diskuteras, men det blir inte på våren.
Jag har precis kommit på tanken att åka dit, så jag har inte så mycket detaljer just nu. Jag har tänkt besöka de stora städerna längs kusten, bla New York, Washington, Philadelphia, Boston. Östkusten är det viktigaste, men om tiden och ekonomin tillåter det så skulle jag vilja ner till North Carolina och Kentucky också.

Jag vill helst åka med en tjej, men det går bra med en kille om vi trivs bra ihop. Men oavsett kön så måste du vara i min ålder.

Jag är inte typen som älskar att festa, bara så ni vet. Visst kan jag gå ut o ha kul, men sen finns det dom som dricker sig skitfulla varje kväll, och det gör inte jag.

Hör av dig!
5 nov. 2006 02:51
Tjena är en kille på 20 år som ständigt vill ut och resa, tyvärr delar inte mina vänner detta intresse. Usa i höst eller sommar låter sjyst då jag är provanstäld nu och vill veta att jag har ett jobb att komma tillbaka till sedan. Kan väll inte påstå att jag är en nyckterist men är väll inte för att festa varge dag heller, hör av dig om du vill.

//Fredde
28 nov. 2006 00:01
De låter som en jättekul resa!
Är alltid ressugen, men jag har nog inte planerat en långresa till somarren/hösten...
Men de vore kul att höra hur det går för dig med resan!
Hör gärna av dig!
//Sara