Universal Studios LA

7 jan. 2013 10:57
Visningar: 2872
Vi kommer att besöka Universal studios i LA i mitten på juni 2013 (under vår roadtrip mellan SF och LA). Jag har förstått att det är bra om man har ett VIP-pass eller ett Font-of-the-line-pass för att slippa stå i timslånga köer. Var köper man dessa? Ska de bokas hemifrån redan och i så fall från vilken hemsida? Vill ju inte bli lurad att boka på fel hemsida heller så att man står utan när man väl är framme...

Hoppas på hjälp från er som redan varit där och kan ge tips!
Kanske har ni även något tips om lämpligt boende när man ska besöka Universal?
7 jan. 2013 17:27
Hej! Vi var där i juni 2010 och köpte våra "Front of line pass" i entrén. Tror att antalet är begränsat, så vi hade kanske bara tur, vad vet jag? I sommar ska vi till Florida och bla besöka Universal där. På hemsidan ser jag att man kan boka och köpa biljetter och dessa VIP-pass via hemsidan, så vi tänkte göra det hemifrån denna gången. Googla bara på Universal Studios!
Att kosta på sig VIP-biljetterna har jag flera gånger tipsat om här på Reseguiden. Det kostar, men var värt varenda dollar! Detta var en av vår resas höjdpunkter tyckte vi alla i familjen (10-42 år) Tyvärr kan jag inte tipsa om boende nära Universal för vi bodde på ett hotell nära Disney istället och hade en bra bit att köra till Universal, tyvärr.
Ha en underbar resa! Ni kommer att ha det fantastiskt!
Mvh FamFis
Av Annl
12 jan. 2013 13:31
Vi bodde i Hollywood på ett hotell som heter Orchid Hotel eller något liknande och det valde vi just av den anledningen att vi ville ha nära till Universal Studios.

Det var enormt långa köer när vi var där så någon form av fast-pass eller liknande är inte fel.
12 jan. 2013 14:41
Vi bodde på Holywood City Inn som var väldigt bra och prisvärt. Ska man annat än Universal så behöver man inte bo just vid parken, från hollywood går det snabbt att köra dit.
Vi var där i September och det var inga speciella köer, att betala för något pass hade varit pengar i sjön för oss. Det var bara vid Studio Tour det var kö, man bör ta den direkt när man kommer innan köerna där växer till då alla vill åka touren.
26 jan. 2013 20:17
Vi var på Universal i slutet på juni förra året. Vi förbokade inga biljetter o köpte inte front of line pass heller. Vi tyckte det kostade tillräckligt med pengar ändå. Det funkade alldeles utmärkt utan front of the line pass. Vi tog en busstur + biljett med Amazing Hollywood Tours tror jag de hette. Det var himla gott o slippa ta bil dit o inte behöva tänka på köer o parkering.