Tips på roadtrips i USA

23 aug. 2014 07:30
Visningar: 592
Förra året var vi 3 v i NY och Florida. Det här året har vi vart 1 månad i Kalifornien, Arizona och Nevada. Båda resorna har varit fantastiska och vi har upplevt så mycket och fått mersmak över att se mer i Usa.

Behöver nu tips på hur nästa roadtrip kan se ut? Dela med er av era roadtrips i USA och hur ni har lagt upp dom.
Av Asok
23 aug. 2014 18:33
Så här såg vår senaste roadtrip ut

Flyg fr Seattle till spokane o sen körde vi därifrån söderut igenom Idaho till Rexburg o sen upp till Yellowstone, sen genom norra Wyoming sen in i Montana en sväng o vidare in i South Dakota
Av Zodezo
23 aug. 2014 19:37
Jag har gjort ungefär samma resor som ni har och blivit helt frälst i USA som semestermål så jag har ett antal roadtrips planerade som bara väntar på att det ska finnas pengar och tid. En är Chicago och sen ner till bland annat Memphis, Nashville och New Orleans. En annan är att åka tillbaka till New York och sen hela västkusten ner till Florida med stopp i bland annat Washington, Williamsburg, Charleston och Savannah. En tredje är att åka tillbaka till San Francisco för att till bland annat Yosemite, Denver, Yellowstone, Seattle och alla spännande nationalparker och monument under resans gång. Kanske kan detta ge er lite inspiration?
28 aug. 2014 20:16
Tack för tips, ni får gärna komplettera med fler rutter och gärna hur långa dom var och vilken tid på året :)
28 aug. 2014 20:41
Det finns ett antal trådar här på forumet med ungefär samma fråga/frågor - sök och du kommer att hitta massor av bra tips.

Jag tycker själv att östkusten (NY till Key West) var roligast, men även den norra från Chicago till Seattle, genom Yellowstone och Glacier var sjukt bra.

Läs mer om mina olika roadtrips här: http://runtklotet.com/category/nordamerika/usa/ (finns bilder, kartor, boende och restaurangtips). Orkar inte skriva allt här igen, men hoppar säkert in i tråden igen senare....
12 feb. 2015 20:06
Är lite inne på och utgår ifrån NY och sedan åka till Niagarafallen, som är en dröm och se. Funderar sedan att åka Detroit, Chicago, Nashville, Washington och NY.
Tanken är och åka juni 2016, 3-4veckor
Är det någon som har tips eller åsikter så tas dom tacksamt emot.
Diskussionen är stängd för nya svar