Tips på Florida med bebis

Av Xmalin
12 nov. 2014 06:53
Visningar: 528
I december åker vi en månad till Florida med våran då 11 månader gamla dotter. Två veckor i Fort Lauderdale och två veckor i Clearwater. Vi har hyrt hus på båda ställena.

Tar gärna emot tips på ¨vad man bör tänka på. Vad ska vi ta med? vad kan vi köpa där? Vad bör vi besöka? Vad ska man skippa? Allt tips mottages tacksamt.

Vi har också fem dagar i slutet av resan då vi inte bokat något boende än. Vi tänkte då bo på hotell. Ort spelar ingen roll, enda kravet är att det ca två timmar från ft lauderdale då vi flyger hem därifrån. Tips på var vi ska spendera de sista dagarna?

Och hur ska vi klara av flygresan dit och hem (nio timmars direktflyg)?
Av Birgere
12 nov. 2014 23:34
Ang Ft Lauderdale så kolla gärna allt som är skrivet om Miami Beach, där finns massor av tips både i Miami Beach och södra Florida. Vad ni vill göra beror ju helt på era intressen, men det finns nog hundra tips så det är bara att vraka o välja.

Ang Clearwater (Beach?) så kommer ni att få det riktigt lugnt. Det är för kallt i vattnet för att bada så ta gärna lite dagsutflykter ner efter kusten, upp till Crystal River, Busch Gardens och naturligtvis nöjescentrum nr 1 Orlando, om du söker på Orlando så får du massa tips om vad man kan göra i centrala Florida. Glöm inte att extra beställa poolvärme i huset annars kommer ni inte kunna bada.

Ang Bebis på planet så ta med flera ombyten av kläder, jag hoppas ni har reserverat en lämplig plats samt ta med mat/välling.

Ang ta med sig... dricker dottern välling så är det detta ni ska ta med, annars är ju utbudet naturligtvis mycket större där borta än här hemma.

Ha en härlig resa!
Av Daytona
13 nov. 2014 08:20
Vi har rest på många långflygningar och när barnen var små ( i samma ålder som Erat barn) så är näsdroppar, flytande Alvedon/ipren bra att ha med sig i handbagaget. Det är tillåtet att ta med medicin av den typen ombord . Näsdroppar öppnar upp och Alvedon/ipren lindrar sprängande öron vid flygning.

Som Birger skrev så är välling ett måste att ta med, då den amerikanska vällingen inte är som den här hemma. Packa förpackningarna i handbagaget så det inte kommer bort . Ett tips kan ju vara att packa ner även en ren tshirt till er vuxna, har hänt att barnen kräkts och då kan det vara bra med en ett ombyte ;) En tshirt tar ju inte heller så mycket plats.

Solskyddskläder för barn är betydligt billigare där än här hemma, så det kan vara ide att köpa på plats. Ta inte med så mycket av något. Även om dollarn är lite hög just nu så är det mesta fortfarande billigt i alla fall billigare än här hemma.

Ta med smörgåsrån ( om nu barnet äter det) frukt, etc etc . Lite nya "leksaker" kan ju vara kul också. Och låt barnet röra på sig, krypa/gå i gången när det inte är service dvs. Det kommer att gå fint, trevlig resa.