Tips mellan Rio de Janeiro - Buenos Aires!!

Av Gofy87
9 juni 2011 20:53
Visningar: 1012
Hej hej gott folk!

Jag och min flickvän ska till hösten åka jorden runt under cirka 8 månader. Vi drar iväg den 15 september och vårt första stopp är Rio de Janeiro. Sedan ska vi på egen hand ta oss ner till Buenos Aires där vi sedan flyger vidare till Peru den 24 oktober.

Det vi undrar är vad man bör göra/uppleva och inte göra/undvika mellan sträckan Rio de Janeiro - Buenos Aires??

Tack på förhand :)
Av Elena39
17 juli 2011 23:43
det ni ska göra i Rio är att först åka till Jesusstatyn, Sockertoppen, Botaniska Trädgården, gå på fina kött eller fiskresturangen Marius, gå ut en fredagkväll i Lapa, och sen på väg till Buenos Aires så åk och kolla på vackra Igazufallen...har ni fler frågor så fråga mej bara...
17 juli 2011 23:53
Vad är det du egentligen undrar? Vad du ska göra/inte göra i Rio och B.Aires? Eller mellan dessa två städer?
Av Gofy87
18 juli 2011 11:59
Tack för tipsen :)
Vi funderade faktiskt på att strunta i Iguazu-fallen eftersom det känns som en sån extrem omväg och bara jobbigt att sitta i en buss så mycket iochmed att vi "bara" har en dryg månad på oss. Vi hade väl mer tänkt oss att hålla oss utefter kusten ner till Uruguay och sedan över till B-A för att se lite av det med innan vi sticker vidare.
Vi har fått tips om Florianopolis från ett annat håll. Vad kan man mer göra på vägen ner? Är Sao Paulo nått att stanna ett par nätter i?
Något som framförallt jag vill göra är att se på Fotboll. Har ni några tips på Uruguay?