Thailand på sommaren???

1 apr. 2014 10:16
Visningar: 951
Någon här som har åkt till Thailand i juni med charter? Är det ens någon idé att fundera på detta eller kommer vi regna bort? Gäller västra sidan, vet att man helst ska hålla sig på östra för mindre regn men det fanns inget som passade. Det är bra priser men är det värt det? De säger att det är lugnt under sommaren och att det stängs ner en hel del men hur lugnt är det egentligen, kommer vi att vara ensamma:) Är det någon som har åkt på sommaren så skriv gärna vad ni tyckte.
Av Hille2
1 apr. 2014 10:23
Det är en chanstagning att åka till västkusten på sommaren om man inte vill att det ska regna. Men med lite tur så kan det ju vara fint väder. Förstår dock inte riktigt vad du menar med att det inte fanns något som passade på östkusten? Det finns ju massor med trevliga platser där och Thailand är så lätt att resa själv i att man inte behöver oroa sig för att flyga reguljärt. Det blir ofta billigare också.
Av Marilcj
1 apr. 2014 10:27
Öarna i öster har mycket att erbjuda året runt, själv blir man nog aldrig i Thailand.
Även fastlandet runt Rayhong, Ban Phe mm hittar man bra ställen året runt, numera åker folk betydligt mer till Thailand även sommartid, räkna dock med ordentlig värme o hög luftfuktighet.

Personligen hade jag hellre valt östkusten o dess öar än turistgettot i västra.
1 apr. 2014 10:41
Nu är det en charterresa vi har kollat på och utbudet på östra sidan var väldigt begränsat och tidsmässigt skulle det passa bättre med de resor som fanns på den västra. Alternativet att boka flyg och hotell separat är ingen bra lösning för oss av olika anledningar så det är charter som gäller även fast det andra alternativet skulle vara billigare.
Av Marilcj
1 apr. 2014 10:54
Tyvärr blir man väldigt begränsad om charter är alternativet, dessutom sitter man ju där man sitter då om vädret blir dåligt.
Men ett dåligt väder som regnperioder i Thailand behöver långt ifrån innebära detsamma som ett dåligt väder här hemma med regn o blåst i veckor, många gånger regnar det häftigt under en kort period o kan va mulet en tid, men varmt o skönt ändå så man kan ta sig ut på utflykter o likn.