Thailand i febuari - planering pågår!

Av Moth63
23 dec. 2011 14:34
Visningar: 548
Skall vara i Thailand mellan 2012-02-03/2012-02-24 första tredagar är bokade Phi Phi Island http://www.phi-phi-hotel.com/phi-phi-hotel/
Nästa anhalt blir Koh Lipe http://www.serendipityresort-kohlipe.com/about-the-island.php som det ser ut i skrivande stund

Efter detta är allt helt öppet, vart skall jag dra, förslag mottages tacksamt, även hotell på dessa förslag

Har tidigare varit på
Koh Samui
Kho Pnaghan
Kho Tao
Hua Hin
Phuket/Kata
Chang Mai
Chang Rai
Burma
Av Moth63
24 dec. 2011 13:20
Alltid kul med tips från andra, Koh Lipe blev först aktuellt efter att ha läst era inlägg, verkar superbra.
Frågan är nu vart nästa anhalt skall bli, man skulle ju kunna dra sig mot fastlandet också, hm...
Av Jennika
8 jan. 2012 15:21
Vad kul -vi (jag o maken) åker också den tiden (2/2 - 24/2) med ThaiAirways. Första dagen i Bangkok, sedan på kvällen till Phuket (Kata Beach) för några dagar, vidare till Koh Lanta (4 dgr) sedan Koh Lipe (5 dgr). Efter det har vi inte bokat något men förmodligen blir det Ao Nang Beach för att kunna göra utfärder. Avslutar med 3 dgr i Bangkok. Du har ju varit i Kata Beach, vi ska bo på Outdoor In, har du någon info om det och annat om Kata Beach. Vi är förstagångsresenärer så tyvärr kan jag inte komma med några förslag eller tips på hotell. Tyckte det var skoj att se någon som åker samtidigt, vem vet. Vi kanske ses!? Förresten, Koh Mook (Muk) har jag hört ska vara fint men väldigt avslappnat, men det kanske är det du är ute efter?
Av Moth63
8 jan. 2012 15:29
Hej Jennika

Jag bodde på Tropical Garden/Kata förra gången, helt ok.
Annars brukar jag att föredra andra sidan Koh Samui/ Phangan
Men man kan ju inte göra samma sak alltid

så den 3/2 3 dagar på Phi Phi, 4 dagar på Koh Lipe, 4 dagar på Koh Lanta. Sedan är det öppet ända fram till 22-24/2 där är jag i Bangkok :-)

Tror jag skall dra till med lite trekking, dykning och matlagning i Krabi området
Ja vi lär ju ses i Kastrup, ni känner igen mig på min profilbild

Jack
Av Jennika
8 jan. 2012 22:20
Hej igen!

Vi ses nog inte i Kastrup. Vi flyger från Arlanda den 2 februari. Oj, vad jag längtar. Har en god vän som lagt ut massor med bilder på nätet. De kom hem i förrgår och verkar ha haft en toppenresa. Så...nu kämpa på i drygt tre veckor till innan avfärd. Du som har varit flera ggr, vad kan man lämna hemma och vad är oumbärligt att ha med sig. Vi ska ju ha ryggsäckar eftersom vi ska åka runt så vi vill inte packa för mycket.
Av Moth63
8 jan. 2012 23:12
Jag tar i stort sett så lite som möjligt med mig beroede på att det är så billigt att köpa där, träna på att pruta, faktum är att thailänderna förväntar sig att vi prutar, minst halva priset :-)
9 jan. 2012 13:42
Var på Koh Lipe vid denna tiden förra året och åker dit igen nästa månad. Ni kommer inte bli besvikna, det är det finaste stället på joden ( enligt mig ) . Dock finns det inte jätte mycket att göra där, så man ska inte stanna där för länge. vi var där i ca 5 dagar har jag för mig och det var nästan för mycket.