Takola Buri Cultural & Spa Resort i Khao Lak

Av Erbo
15 jan. 2010 18:49
Visningar: 768
Vi funderar på att boka detta hotell. Reser med två grabbar, 7 och 10 år. Mina funderingar gäller om hotellet verkligen är helt färdigbyggt, eftersom det är ritade bilder på hemsidan. Jag är ute efter att ha åtminstone 10 matställen att välja på, några små butiker, lite strandförsäljare och en lugn strand.
Är då detta rätt ställe för mig? Hur många hotell finns i närheten? Tacksam för alla tips jag får!
25 jan. 2010 12:39
Kan verkligen rekommendera detta spa&resort hotell. Vi var där förra julen 2 veckor med tvillingar på 12 år. Superservice och underbar personal. Det fanns det mesta där. Hotellområdet är väldigt stort men man märker inte av det. Barnen fick en favorit där, en ung kille som körde "golfbilen" dom använde när vi kom för att frakta väskorna till vårt rum. Han körde runt med den bilen och så fort vi kom frågade han om vi ville åka till receptionen ;)
Om du söker lugnet så är det här perfekt. Trots att det var så stort märkte man inteav det. Det fanns en lugn och bra strand över vägen från hotellet, där var vi nästan varje dag. Bara man tar det lugnt och har koll på trafiken är det inga problem.
Sedan fanns det en strand som heter "White sand beach" några km bort som var helt underbar. På hotellet bokade man chaufför både för dit och hemresan för en billig penning. Vi bestämde bara vilken tid vi ville tillbaka så kom dom.
Restaurang fanns på hotellet, väldigt bra mat men lite dyrare. I området på gångavstånd fanns flera bra men små ställen att äta på. Du behöver inte oroa dig att hotellet inte är färdigbyggt. När vi var där så skulle dom öppna det senaste, rum med direktkontakt med eget poolområde och det var läckert.
Vi tog även taxi in till KhaoLak ett antal kvällar där det var mer livat med folk, shopping och restauranger.

Anläggningen är iallafall helt underbar för relax, men vill man har party...party ska man boka inne i Khao Lak. Vi gifte oss iallafall på Arlanda så vi ville bara njuta av en härlig semester ♥