Tågbiljetter

12 maj 2014 13:44
Visningar: 3611
Hej!
Ska åka tåg i England och letar efter nån site där jag kan beställa biljetter från Sverige eftersom jag hört att det är mycket billigare. Nån som vet?

Tacksam för tips!
18 maj 2014 17:56
ursäkta att jag inte tackat tidigare. De sidorna har jag faktiskt hittat men det jag inte sett är att jag kan få rabatterat pris från Sverige, Kan det ha att göra med att jag inte kommit så lång i bokningen eftersom vi inte ska resa förrän i början av september och de biljetterna inte är släppta än, tror du?

Mvh
18 maj 2014 18:37
3 månader innan kan du köpa billigare biljetter.
Men om du får rabatt för att du är från sverige vet jag ej och hittar du info om det så hör av dig
Av Birgere
18 maj 2014 18:44
Jag tvivlar starkt på att en Svensk skulle bli positivt särbehandlad vid biljettinköpet. Låter mer som en skröna eller så pågår det kanske någon olaglig verksamhet.
18 maj 2014 18:54
nej, att just Sverige skulle vara särbehandlat tror jag inte men när jag jobbade på ett internationellt företag med filial i England köpte de alltid engelska tågbiljetter från Sverige för det var billigare att köpa utanför England. Tyvärr viste jag inte då att jag några år senare skulle behöva informationen. '
Av Birgere
18 maj 2014 19:31
Innan vi gick med i EU
När via hade fasta växelkurser
Innan Internet
Då biljetter köptes och hämtades på resebyrån
Innan avregleringen av järnvägen
Innan dom globala resebyråerna

så kunde man säkert köpa billigare biljetter i Sverige men idag då landsgränserna är borta inom EU så kan man nog bara hitta någon rabatt hos någon större aktör på nätet, om ens det. Det finns ju några Europeiska "Tågresebyråer" som kanske kan fixa rabatt.
26 maj 2014 00:14
Citerat från Katarina29:
Hej!
Ska åka tåg i England och letar efter nån site där jag kan beställa biljetter från Sverige eftersom jag hört att det är mycket billigare. Nån som vet?

Tacksam för tips!
Du kan beställa på NationalRail som det redan är länkat till och hämta ut biljetterna i automat på valfri station, Tänk bara på att du måste ha med det kreditkort du bokade med. Du kan läsa mer på min blogg men jag vet inte om man får länka dit.