Ta en öl i New York 30/9-6/10?

Av Ubba81
9 sep. 2013 01:28
Visningar: 264
Har just spontanbokat en liten tripp till det stora äpplet i början av oktober. Har jobbat som en dåre de senaste månaderna och kände att det var dags för ett break. Tyvärr kände varken mina kollegor eller goda vänner samma sak, har därför inte hittat någon som kan åka med så i nuläget ser det ut att bli en ensamtripp denna gången. Hänger dock inte läpp för det, kan väl vara kul att testa på ensamresandet också. Målet med resan är att varva ner lite och bara ta det lugnt, vad är då bättre än att resa själv och göra som man vill.

Men naturligtvis är det ju samtidigt alltid kul att träffa nya människor. Så om det är någon mer som ska till New York under denna vecka och är sugen på att ta en öl eller tre, gå på baseball eller hitta på nåt annat kul så är det bara att hojta till. Är fullt normal, luktar inte illa och kan föra mig alldeles utmärkt i sociala sammanhang. ;-)

Har varit i USA tre gånger tidigare (en gång i Kalifornien och två gånger i N.Y.) men aldrig på egen hand. Åker från Kastrup på eftermiddagen den 30 september och vänder hemåt igen på söndag kväll den 6 oktober.

Hör av dig om du är på.
19 sep. 2013 22:17
Halloj!

Jag och min syster ska vara i det stora äpplet 2/10-10/10. Tar gärna en öl, eller två :-)
Var ska du bo?

Ha de gott!
/Ann
Av Ubba81
20 sep. 2013 01:07
Kul! Kan väl se om vi kan styra upp nåt. Jag kommer med största sannolikhet att bo på Seafarers, ett mäklarstenkast från Union Square. Vart ska ni hålla hus? Varit i N.Y. tidigare?

/Johan
20 sep. 2013 09:20
Det vore trevligt! Vi har bokat ett hotell som heter Night hotel at times square.
Vi har aldrig varit i N.Y tidigare. Har du bokat något medans du är där?
Vi har bokat biljetter till en komediklubb på lördagkvällen (kostar 15 dollar). Har gärna sällskap dit om det är något du tycker är kul :-)

/Ann
Av Ubba81
20 sep. 2013 15:08
Låter kul, det skulle jag kunna tänka mig att hänga med på. Vilken klubb är det? Annars har jag inget speciellt bokat under veckan. Hur flummigt det än låter så åker jag som sagt mest dit för att relaxa och ta dagen som den kommer, då orkar man ju inte ha en massa inbokat. Är lite avis på er som får komma dit för första gången, jag tror inte ni kommer bli besvikna... ;-)
20 sep. 2013 19:18
Gotham comedy club heter den. Googla den så hittar du hemsidan och kan kolla in om lördagen den 5e :-)
Vi har också planerat att ta dagarna som dom kommer, det är ju det semester är till för! Men ett besök i empire state building och de klassiska sightsen får man väl spana in. :-)
Du kan väl skriva ett privat meddelande här så kan vi snacka vidare där eller om du addar mig på FB ((Logga in för att se e-postadress)).
Av Ubba81
20 sep. 2013 22:46
Jag messar dig så kan vi släppa in fler i diskussionen här. ;-)