Solstolar o matställen

Av Toande
9 aug. 2014 10:25
Visningar: 2251
Har hört att dom rensar bort solstolar o parassoler o även matställen på stränderna i Phuket , stämmer detta ? ska allt bort el ska de finnas parasoller kvar så man kan skydda sej för solen , nån som vet
11 aug. 2014 18:29
Hej!
Sonen var nere 3 veckor på Koh Tao i juli o där säger dom att den nya militärjuntan rensar upp bland allt som växt upp under åren utan tillstånd, tex strandrestauranger. Bekanta boende i Phuket sa samma sak. Men allt borde inte försvinna?
Hälsningar
Seastone
27 nov. 2014 16:56
Kom precis hem och det är tomt på stränderna. På dagarna är det tomt för vem orkar ligga och sanden hela dagar. På kvällarna dött då alla mysiga restauranger som erbjöd oss god enkel mat barfota med fötterna i sanden är borta.
Av 510612
27 nov. 2014 20:19
För några år sen packade jag in "brassestolar" i sopsäckar o checkade in dem, då destination Tobago får kanske göra samma sak nu i januari när det av mot Phuket.
Av Pakkhat
29 nov. 2014 19:21
Det kanske löser sig, Källa: maipenrai.se Tailändska flottan gav under gårdagen tillåtelse för turister att ta med sig egna parasoll till Phukets stränder.
Beslutet kommer efter flera veckor av påtryckningar från lokala affärsidkare, utländska regeringar och turisterna själva. ”Jag är medveten om att turister inte tilläts ta med sig egna parasoll till stranden. Detta är dock inte längre fallet,” sade Phukets polischef Patchara Boonyasit. ”Det var ett svårt problem eftersom konstaplar ville förhindra förvirring bland turister, så väl som att hålla parasollförsäljare borta från stränderna.”

Samtidigt uppmanar flottan personer att ta kort på och rapportera försäljare och uthyrare på stränderna. Man poängterade även att om lokala regeringar inte upprätthåller lagen så kommer flottan skicka ut personal för att hantera stränderna.
Av Peddap
2 dec. 2014 03:17
Äntligen ! Nu kanske man kan åka tillbaka och känna vibbarna från det "gamla" thailand igen :)
Av Wahoo
26 dec. 2014 13:20
Även vattenskotrarna borde tas bort. Jag bodde vid Kata i november. Att snorkla vid det fina korallrevet vid norra änden var fullständigt livsfarligt. Båtar hör man på långt håll, men inte dessa vattenskotrar med sina hjärndöda förare. Bort med skiten!
29 dec. 2014 19:14
Är detta bara i Phuket? Ska till Ban Phe/ Koh Samet snart och det känns ju lite varmt om man inte får ha parasoll... :-/