Solstolar

18 mars 2016 14:35
Visningar: 4318
Jag har inte varit i Thailand på 4 år men hört eländet om solstolar och parasoll. Vet någon om det finns solstolar på någon strand i Phuket? Om inte, hur överlever folk. De måste ju ha tappat en massa turister på det här. Man kan ju inte vistas på stranden utan parasoll, särskilt inte om man har små barn. Det går mycket rykten men jag har även sett filer och det är ju helt renrakat på vissa stränder. Vi är sugna på att bo i NaiHarn. Har varit där och badat många gånger, men det var som sagt 4 år sedan. Någon som bott där nyligen? Hur ser det ut med hotell och finns det något litet centrum. När jag var där sist låg hotellen ganska långt bort från stranden. Hur ser det ut där idag?
Av Tonim
18 mars 2016 20:32
Hur folk överlever.. Dom lägger sig fint på stranden.. Finns nog något träd att lägga sig under om solen är för stark.
19 mars 2016 21:35
Nej, finns ej att hyra.
Men köp egen och sätt upp den, det är okej.
Av Erisod
20 mars 2016 02:11
Det finns parasoll att hyra på Nai Harn (var där i januari) med ngn form av madrass ej solstol.
23 mars 2016 15:14
Citerat från Tonim:
Hur folk överlever.. Dom lägger sig fint på stranden.. Finns nog något träd att lägga sig under om solen är för stark.
Jag är för gammal för att ligga i sanden i 14 dagar, det kunde jag göra när jag var 20 år, men inte längre.
23 mars 2016 15:31
Parasoller och solstolar är ju det värsta som finns på stränder! Försöker undvika såna ställen så gott jag kan. Lokalbefolkningen i varma länder brukar hålla sig i skuggan under träden.
Av Hille2
23 mars 2016 17:15
Citerat från Worldofmarie:
Parasoller och solstolar är ju det värsta som finns på stränder! Försöker undvika såna ställen så gott jag kan. Lokalbefolkningen i varma länder brukar hålla sig i skuggan under träden.
Så rätt, Marie...om jag skulle ställa den frågan så skulle det låta så här; "Det är väl inte en massa solstolar och parasoll på stränderna" :)
Av Tittin
25 mars 2016 10:07
Det är väl de bästa som hänt att dom tog bort skiten......vem vill ligga som packade sillar liksom......åk till en strand o lägg dig under ett träd.....de orkar du nog så gammal ser ja inte att du är....
Av Birgere
25 mars 2016 10:58
Oj va många präktiga svar det damp in här då... ;-)

Själv förstår jag inte varför man ska göra avkall på komfort o säkerhet bara för att man åker till Thailand.

Hemma så ligger normalt folk inte på stampat jordgolv o sover eller sitter på golvet/marken och äter samt att man gör sitt bästa för att skydda sin familj och sig själv från olika faror, vare sig det gäller sandloppor, hudcancer eller olyckor.

Visst, vill man leva som en grottmänniska så ska man få göra det men varför förbjuda det motsatta.
Senast vi var i Thailand fanns inte dessa förbud..iaf vad jag såg, men det är idag en av flera bidragande orsaker till att inte Thailand lockar som semesterdestination längre.
Jag kan köpa argumenten om det handlar om en öde ö, men där någonstans går gränsen.
25 mars 2016 18:48
Vilken jämförelse... sÅ illa är det väl inte att ligga på en handduk i sanden? Och vi har ju inte uthyrning av solstolar och parasoller på stränderna i Sverige heller.
Av Immen
1 apr. 2016 18:42
Gäller det alla Thailands stränder? eller gäller det bara på Phuket sidan?