Snälla!! är det någon som vet boende pris i april!!

Av Cina36
5 feb. 2011 18:38
Visningar: 339
Åker till sand sea resort ao nang och koh lanta i april och vill veta om någon vet hur mycket man ska förvänta sig att pruta ner boendepriset?

går det att pruta?

kan det bli billigare att ta två bunga istf en familje då vi är 5 pesoner? en av de små kan ligga mellan oss!

vi vill bo så billigt som det bara går men ändå ha ac och hellst pool.

alla tips är välkommna!!!!!
Av Yoppe
5 feb. 2011 20:15
Förra året när vi var på koh lanta i feb. vi bodde på lanta villa på klong dao stranden i 6 nätter hade bara bokat den första sedan gick vi och prutade, feb och april lär vara en stor skillnad på dock vi fick ner priset 200bath/natt våra vänner som bodde på ett annat hotell som jag ej kom ihåg vad det hette men var jätte fint men på andra sidan vägen från stranden sett dom bodde där i 14 dagar och lyckades pruta 500bath/natt.
Tror man har bättre chans att få billigare boende söder ut där även stränderna är bättre enligt mig men vi hade bestämt att möta våra vänner och dom ville absolut bo vid klong dao stranden.
Vi skall åter en sväng till Lanta i mars när vi åker ner då bokar vi inget i förväg utan går till Kim som har en av de små resebyråerna i saladan så hjälper hon oss hitta boende som vi vill ha.
I Ao nang brydde vi oss aldrig om att pruta faktiskt va var så nöjda att vi inte ville flytta på oss hur som helst.
6 feb. 2011 09:52
Du kan också hitta "sista minuten" boende på http://www.latestays.com/ där hotellen rear ut sina kvarvarande rum. Så gjorde kompisarna - de förbokade någon natt hemifrån och väl i Ao Nang gick de in på ett internetcafé och bokade rum på latestays.

På Koh Lanta har vårt favorithotell Royal Lanta rymliga familjebungalows med dubbelsäng och en våningssäng. Det får lätt plats en extrasäng i rummet. Anläggningen har två poolområden, spa, café och ligger perfekt på Klong Dao-stranden (norr).
Av Winx
6 feb. 2011 10:50
Har inte bott på exakt det stället men generellt så tycker jag alltid det går att pruta :) Även under högsäsong brukar de ju ofta ge 10% rabatt nästan per automatik (när de slipper avgifterna till förmedlingarna). Från Mars och framåt så går det att pruta mer procentuellt och det är oftast lättast på plats eller via telefonen tycker jag. Till skillnad från Kajsa Varg ovan (och många andra) så är jag inte såld på latestays priser. Tycker ofta de redovisar deras vanliga lägsta priser eller en klen rabatt jämfört med vad man kan få om man ringer. Men jag har inte stenkoll på latestayes och vet att många gillar dom.
Hoppas någon som bott på hotellet kan bidra med mer exakta uppgifter :)
Lycka till!
Av Cina36
6 feb. 2011 19:26
Tack för era svar!
tittade in på royal lanta och det var lite dyrt 5000 bath! men superfint!!
Kan tänka mej lite enklare och billigare då vi inte är så mycket på rummet.

Det jag funderar på är att på nätet har de flesta inte sängt priset så det går under lågsäsong.........men ni som varit där under april kanske vet om det ser annorlunda ut på plats??
Av Thowe
9 feb. 2011 16:27
Hejsan

Ang prutning på hotel i Thailand!!!!vi har aldrig betalat deras ordinarie priser oavsett var vi varit , det går och pruta överallt, speciellt lyxigare om dom inte har fullt, så pruta på med ett leende,,lycka till
MVH THOVE
9 feb. 2011 18:40
Royal Lanta (Koh Lanta) bokas billigast via sawadee.com - inte via hotellets egna hemsida!

En familjebungalow i april kostar ca 786,-/natt inkl frukost (för alla). Kostnad för extrasäng tillkommer. Det finns dock bara sex familjebungalows....
Av Cina36
9 feb. 2011 21:10
tack sååå mycket för era svar =) mer mer mer!!!!