Hotell i Phuket i april

2 feb. 2010 10:36
Visningar: 444
Hej!

Jag och min sambo åker till Thailand/Phuket i april (den 13 april och 2 veckor). Vi har bokat flyg och hotell, men hotellet är ett 2- stjärnigt hotell utan pool. Så vi vill "lyxa" till det i några dagar så vi tänkte bo några nätter på ett "lyxigare" hotell med pool någonstans i Phuket. Har ni några tips på hotell? Vi har tittat på hotell med rum med stege ner till poolen direkt från sitt rum. Vad kan det kosta med ett sådant rum i slutet av april? Det får inte vara super dyrt men vad jag har förstått så är det billigare i april och inte särskilt svårt att hitta hotell..?

Och till er som har varit i Phuket i mitten av april? Gick det att bada i havet? Har hört att det kan vara ganska starka undervattenströmmar och höga vågor då... Vissa säger att det inte går att bada och vissa säger att det inte är några problem. Vi vill bada mycket i havet, dels för att vi inte har pool på hotellet och för att vi älskar att bada i havet.

Mvh Nicke o Eve
10 feb. 2010 08:17
Hej,
Jag har tre hotell att rekommendera i Patong, men ni kommer knappt känna av att ni bor mitt i vimlet för det är så fridfullt på själva resorten, ni kan välja mellan Amari coral, som är jätte lyxigt men ändå bra pris med tanke på vad man får uppleva, här har ni en egen brygga som går ut i vattnet som man kan sola på samt att det ligger ca 10min utanför patong, sedan så har ni Banthai, samt burasari, kolla in dessa på sawadee el hotels.com,

jag och min sambo kommer åka ner i mars och stanna till början av april och det går att bada då,det är den bästa tiden på året att åka ner!

så ni kommer att få det fantastiskt!!!

har ni några frågor så tveka ej att höra av er

Mvh
Nathalie