Sköna typer i Berlin

Av Elsab
13 juli 2015 23:31
Visningar: 50
Hej alla godingar!

Är ute på en liten Europa-luff där jag sista tiden, 24-29:e juli, ska glida runt i Berlin! Jag undrar därför om det finns några sköna typer i Berlin som vill hänga, antingen på vift som jag eller bosatta där.

Allra helst vill jag kontaktas av någon som älskar att dansa och vill hitta den klubb som levererar bäst deep house-musik. Annars blir jag bara glad om du är en spontan, rolig och easy going människa som gillar att titta på saker.

För dig som inte vill dansa menar jag såklart att jag också gillar att dricka kaffe, gå på museum, köpa med mig mat och äta utomhus, besöka monument och se på gatukonst osv. Bara något av det vi skulle kunna göra.
15 juli 2015 14:26
Hej! jag heter Alexander och jag kommer besöka berlin under den tiden då du kommer vara där. Jag skulle nog beskriva mig själv som en väldigt spontan person som är väldigt lätt att ha att göra med. Jag gillar att hänga på klubbar och skulle gärna vilja besöka några men för mig så är det även lika viktigt att se sevärdheter och att upptäcka saker. Hör gärna av dig om du är intresserad MVH Alexander