Sistaminuten! - Spontan resa till USA

22 maj 2012 10:37
Visningar: 386
Hej guys!

Jag måste iväg typ NU, alltså så fort som möjligt. Det kan vara på obestämd tid, men 1-2 månader kanske är lagom? minst 20 k går väl åt.

Jag tänkte Florida och resa runt kanske. Eller eventuellt starta från New York och sen hyra bil och åka neråt till södern där det blir sol och bad-semester för en stor slant och mycket upptäckande. Jag vill bara åka iväg och göra det som faller mig in när man väl är där! Vore så JÄVLA häftigt. Grejen är ju bara att jag önskar minst en härlig och glad brud som vill åka med mig. Får gärna gilla att vandra runt och se saker, shoppa, sola, bada, turista, äventyra och vara en glad och rätt så okomplicerad person.

Jag själv är en brud på 20 år och har sådan överjävlig lust att försvinna från Svensson-livet att jag faktiskt också tänker göra det!

Hör av er! Tveka inte!!
22 maj 2012 16:18
Okej, det behöver inte vara USA.

Jag såg precis en superbillig flygresa till Menorca i 29 dagar http://www.fritidsresor.se/sista-minuten-resor/

OM man vill alltså. Jag tänkte väl boka en annan flygresa hem tidigare dock. Och boka något härligt hotell och åka runt och se ön ( aldrig varit där! Ser dock superduper fint ut! ) och chillaxa galet i några veckor. Känner dock att middagssällskap vore trevligt... hehe. :)

Hör av er! Avresan är på fredag från Arlanda!
Av Helle88
22 maj 2012 21:39
Jag skicka mail till dig innan, men vet inte om du fick det?:) såg du skrivit i andra forum att du var sugen på lite olika länder, själv kom jag nyss hem från Grekland och hade tänkt dra till Turkiet alanya den 2 juni :) där är varmt och skönt, party livet är heeelt galet och där är jätte fint, och har även möjlighet att hjälps dig att fixa ett jobb om du vill jobba, har själv bott där i 3år så jag har erfarenhet :) själv kan jag bara stanna en vecka, men ojj vad roligt vi hade kunnat ha :) kram