Sälja tillbaka biljetter via Ticketnetwork?

Av Thuden
8 mars 2017 09:57
Visningar: 256
Hej!

Tänkte kolla om nån har erfarenhet av att sälja biljetter?
Jag gjorde en jättetabbe och kollade fel på datumen...
Köpte biljetter till QUEEN i Brooklyn 28 Juli vilket jag trodde var den dagen vi anländer till New York...men efter att ha kollat noggrannare så är det visst den dagen vi flyger hem igen...
8 mars 2017 14:14
Börja med att kolla om du kan ändra namn på biljetten. Det är inte alla biljettyper/flygbolag som tillåter det.
Av Peter_o
9 mars 2017 10:01
Ska biljetten hämtas ut på teatern är det risk för att de kräver legitimation, dvs en annan person kan inte hämta ut dem. Men kan du hämta ut den tidigare här du i alla fall runt det problemet. Men att få pengar för dem kan vara svårare. Då jag gjort motsvarande tavla har jag svalt förtret och låtit det bero.
/PeterO
9 mars 2017 11:00
Tror inte att det ska vara några problem. Jag har köpt biljetter via ticketnetwork och det var smidigt..
9 mars 2017 11:17
Ah, jag trodde det var flygbiljetten du skulle ändra. Glöm mitt svar!
Av Thuden
9 mars 2017 11:47 (redigerad)
Hej!
Nej, flygbiljetterna behåller vi. Har turen att dom spelar även 26:e Juli i New Jersey så det blev att köpa biljetter även dit :)

Ja, jag har köpt biljetter från ticketnetwork tidigare och det har gått smidigt. Det är ju en sajt där man säljer sina biljetter i andra hand så namnen borde ju inte vara några problem för isåfall skulle ju inte sajten gå runt antar jag.

Har börjat kolla lite och då måste man ha ett "säljkonto" på TicketNetwork och dom tar 10% av priset men det funkar ju. Däremot får jag inte betalt förrens efter evenemanget. Antar att det är pga att folk inte ska kunna sälja falska biljetter så det känns ju tryggt.

Biljetterna är E-tickets så dom har jag redan utskrivna o klara här hemma :)