Roadtrip Hösten 2013!

26 juni 2013 21:07
Visningar: 358
Hallå!
Har tänkt länge på att dra till USA nu, men mina vänner har andra planer eller så har de inte pengar till att resa.
Men jag tänkte kolla av om det fanns någon/några som går med samma tankar? Jag har körkort, så det är inga problem, men det är ett stort plus med någon mer som har körkort så man kan åka längre sträckor.
Hade tänkt att köra från väst till öst, börja i LA och fortsätta öst på Route 66 / Interstate 40. Jag är 100% seriös med det jag skriver och vill inte ha svar från några som tvekar!

// Sabine
30 juni 2013 20:17
Vilken månad planerar du att åka ner?

Har körkort och är också intresserad av att starta i Kalfornien och ta sig öster ut. Kommer åka ner själv i slutet av Augusti men vore ju bekvämt om man inte var helt själv där nere från början.
2 juli 2013 22:15
Hallå!
Planerar att åka ner i slutet på Augusti/början av September som tidigast.

Bjohansson: Hade du planerat att bila själv om du inte hittar någon?
Av Sollen
2 juli 2013 22:22
Hej ! Allright, jag har också körkort och skulle tycka det var jättekul att bila om man hittade någon att åka med ! Ska du åka själv eller har du hittat någon?
Och hur går det för dig BJohansson?
3 juli 2013 16:46
Citerat från Singingmyblues:
Hallå!
Planerar att åka ner i slutet på Augusti/början av September som tidigast.

Bjohansson: Hade du planerat att bila själv om du inte hittar någon?
Japp, kommer dra ner oavsett om ingen annan följer med och ser ingen bra lösning på att ta sig runt om jag inte hyr en bil. Aldrig direkt tyckt om att pendla, plus att man missar mycket då. Säkert många platser man ser på vägen som man vill kolla på.
4 juli 2013 21:31
Okej okej.
Sollen: Nej, har inte hittat någon än, letar fortfarande. Men vill fortfarande åka.

Bjohansson: Okej, nej att pendla låter inge roligt. Självklart ska man ha bil!
Vad vill du allra helst se/uppleva på resan? :)
5 juli 2013 17:00
Väldigt svårt att säga vad man vill uppleva, men vore najs att se Grand Canyon. Men mest av allt så vill jag bara se och uppleva USA. Alla sevärdheter blir bara bonus :P
Av Sollen
5 juli 2013 22:41
känns som man vill se typ, grand canyon, mount rushmore, golden gate bridge, åka route 66 på ödemarken haha och allt sånt!
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Sollen
8 juli 2013 22:39
singingmyblues: Jaa det vill man ju också se!

vajsing: hej! åh vad kul :D Nej samma här känner ingen smo har råd eller så. Försöker hitta några här som vill! En månad är det jag tänkt också för det är nog det en roadtrip tar ungefär! När har du tänkt ?

ska vi starta ett gruppmeddelande på facebook eller nåt? :D
Av Tinyz
14 aug. 2013 00:39
Hej alla! Har ni kommit något längre i era planer? Var kommer ni befinna er 1-7 september? Jag kommer vara i New York veckan innan det men saknar både resesällskap och reseplan för min sista vecka i USA! Har hittat nice biljetter från 27 aug till 7 september, vore grymt om vi kunde få till något :D

Kristina
3 sep. 2013 22:51
Hej! Jag kommer att åka slutet av oktober till usa. Jag vill boka snart så jag vet att det blir av! Jag vill göra precis det du har skrivit :). Möjligtvis New York också! Jag är resvan och är otroligt pepp på detta! Skriv eller ring gärna mig om slutet av oktober skulle funka för dig eller någon som skrivit här! Mvh Mathias
7 okt. 2013 00:10
Jag är också (seriöst) intresserad, men kan först åka i nov-dec. Jag har varit i USA 3 ggr tidigare och har körkort.

Se min profil för mer info.