Reskompis USA maj/juni 2015

1 nov. 2014 18:32
Visningar: 435
Hejhopp!

Jag har bokat flyg till Los Angeles i mitten av maj till i början av april. (3 veckor) Skulle vara kul med en reskompis som skulle vilja dela resan med mig, då det är svårt att få med någon kompis som har råd.

Tanken är att jag vill utforska Kalifornien/Arizona och hyra bil och ta mig från LA till Flagstaff och se Gran Canyon - verkar helt underbart vackert! Att kunna stanna längst vägen och se allt vad Route 66 har att erbjuda. Det spontana lockar mig oerhört!

Någon som känner lika dant? Skulle digga det mycket!
2 nov. 2014 12:07
Du har redan bokat? :) Jag vill åka men jag är egentligen sugen på att åka tidigare. Jan/februari. Jag har en vän i LA som jag vill hälsa på sen vill jag gärna se mer. Maila mig om du vill (Logga in för att se e-postadress)
Av Empah
11 nov. 2014 20:05
Hej Louise,

Jag och min vän ska utföra i princip EXAKT samma resa. Vi landar i L.A. och vill ta vägen mot Las Vegas, en detour till grand canyon hade ju inte varit helt fel. Vi ska hyra bil och letar själva efter passagerare för att dela på kostnaderna! Vi landar 5e maj i L.A. och lämnar 7 juni, också från L.A. Lägg till Emil Wallerstedt på facebook så snackar vi mer!
4 dec. 2014 20:10
Hej Louise!

Jag tycker att det låter jätteroligt, har funderat i samma banor oc hälskar spontanitet i resande! Hör gärna av dig om du vill prata mer på Facebook, Maria Elise Rönnbäck :)
Av Annsson
18 jan. 2015 01:56
Jag är inne på exakt samma spår, tanken var i början av April men är rätt flexibel inom jobbet så kan gå att styra om :)

Har inte räknat överdrivet noga på budget men kan nog skramla ihop en 20 000 kr iallafall, hur ligger du till i sånt tänk? Kan lägga till att jag har en vän som bor i New York så känner vi för en sväng om dit på vägen hem så har vi gratis boende :)

Skriv gärna en rad på Facebook om du känner för det, Anna Plogfeldt. Tjohej
Av Aaleckz
21 mars 2015 21:43
Hejsa !
Får man hänga på?
Hade verkligen velat komma härifrån lite.