Reskompis USA Augusti 2016.

2 maj 2016 21:53
Visningar: 40
Hej! Provar igen!

Jag är en 24årig glad tjej som söker reskompis till Usa i augusti månad, kan åka från 31 juli – 30 augusti. Jag vill gärna åka till New York då jag aldrig varit där och stanna några dagar för att sedan flyga till New Orleans. Därifrån flyg till San Fransisco, och hyra bil och roadtrippa längs västkusten ner till Los Angeles och sedan därifrån fortsätta mot Las Vegas. Vill gärna se Grand Canyon om möjligt!

Detta är mitt drömupplägg, men är såklart öppen för förslag! Som person är jag glad, social och lätt att ha att göra med. Gillar att möta nya människor, prova nya saker, festa, äta god mat och dricka vin. Hör gärna av dig om du är intresserad! :) Erica Norstedt på facebook.
3 maj 2016 16:16
Hej!

Jag tänker åka på road trip i Kalifornien med start i LA från 1 el 2 aug tills i slutet av månaden. Kolla in min egen "annons" och se. Har skrivit önskemål om att åka med lite äldre men det viktigaste är att man kommer bra överens under resan. Jag är öppen och ungdomlig och gillar att gå ut här i Stockholm ofta med mina vänner.

Med vänlig hälsning

Helena
3 maj 2016 23:30
synd att du bara kan åka i augusti.. jag hade annars gärna följt med men jag har tänkt åka mera mot hösten dvs september november nångång. du gillar samma saker som jag så ja tror vi hade kunnat haft en riktigt kul resa ihop. Om du ändrar dina planer o reser senare mot hösten så får du gärna höra av dej. :) Fia