Reskompis/reskompisar till USA (eller förslag om annat land) hösten 2012

13 juni 2012 23:03
Visningar: 269
Hej!
Jag är en glad 22-årig tjej som väldigt gärna vill ut i världen och resa, komma bort lite, träffa nya människor och uppleva något nytt.
Söker reskompis/reskompisar då ingen av mina vänner varken kan eller vill åka.
Tänkte isåfall åka till hösten och vara borta i 1-2 månader beroende på vad det kommer kosta.

Har velat resa till många olika länder och städer men är just nu inriktad på att resa runt i USA. Kan tänka mig annat om någon är sugen på att resa med och har andra förslag :) Vill själv ha sol och bad, shopping, nöje och äventyr.
Kan tänka mig New York, Florida, Västkusten mm!
Skulle också tycka det det var roligt att kanske bila längs kusten.
Man skulle också kunna börja i USA och resa vidare till något annat land för sol och bad.

Undrar också om det är någon som har rest på detta sätt och vet vad man ska räkna med att det kostar?

Hör av dig om du är i ungefär samma ålder och sugen på att komma iväg och resa. Och som sagt, kom med förslag :)

Du kan också maila mig på: (Logga in för att se e-postadress)
14 juni 2012 00:06
Hej!
Jag e en tjej på 19 år som också har lite av samma planer som du. Bara ut och resa och se världen, eller USA som du säger:) Även jag är öppen för förslag, jag kan åka varsom helst i princip. Att resa iväg i höst är ett absolut måste för mig, jag e redo för nya utmaningar, sola, bada, festa, nya äventyr och bara ha så roligt man kan ha på en sån här resa.
14 juni 2012 16:27
Va roligt :) Men va känner du, är du främst intresserad av USA eller vill du åka någon annanstans? Kom med förslag så får vi se om vi känner att vi vill göra samma saker :)
14 juni 2012 21:12
Har Aldrig varit i USA så de kan jag absolut tänka mig, jag vill åka världen runt så lite svårt att säga exakt vilket land jag är intresserad av främst. Men att bila på västkusten i USA hade jag inte tackat nej til:)
Av Pompoms
28 juni 2012 19:54
Hej!

Jag är egentligen sjukt sugen, men jag kan tyvärr bara vara borta i 10 dagar på grund av jobb och plugg. Detta kanske inte blir intressant då, eller?

Jag postar alldeles strax en tråd om detta, hör av dig om det är intressant! :)
Medlemmen har tagit bort svaret
3 juli 2012 22:40
Hej! Jag är en tjej på 19år och ska iväg till kalifornien den 24 augusti och hem igen den 24 september.. Hade planerat denna resa med en vän men tyvärr så hände de lite saker så nu letar jag efter nån annan att resa med då jag verkligen vill göra denna resa! Vad jag gärna vill göra är att åka runt i californien, LA, San Francisco, och kusten där emellan! Vill även besöka las vegas och grand canyon men allt detta är bara en tanke och jag är helt klart flexibel och öppen för förslag!
Hör av er gärna! /Alicia