Resetips augusti

Av Stoff
14 maj 2018 18:29
Visningar: 285
Hej.
Sambon fyller 30år och det tänkte vi fira med en resa 5-7 nätter i slutet av Augusti. Förra resan gick till Cascais, Portugal där vi trivdes alldeles fantastiskt.
Sol, sandstrand, hotell med utsikt över havet och alldeles lagom stad för att kunna gå och strosa på kvällarna.
Så något liknande tips uppskattas!

Strand går att byta ut mot en hotellpool så länge man kan ligga och sola. Behöver inte vara en storstad, helst ingen resort där hotellet ligger helt avsides. Själv uppskattar jag en mysig balkong med härlig utsikt. Viktigt att boendet är inom gångavstånd till restauranger och affärer.

Vi har kikat runt på Kroatien, Malaga, Valencia, Italien. Men är lite orolig för att tempen ska ligga på 30+ den årstiden och har inte riktigt hittat det ultimata ännu. Ös på med tips på resmål och hotell!
Av Sierra
14 maj 2018 21:17
Antibes!
En härlig liten stad 2 mil väster om Nice med tre sandstränder och många restauranger. För att ligga vid Rivieran är den svenskt ”lagom”.
Av Trg
14 maj 2018 21:25
Jag tänkte också på Antibes. Om ni en gång gillade Cascais så skulle ni säkert också gilla Antibes.
Av Frodo
17 maj 2018 14:55
Augusti kan ju vara väldigt varmt om man åker till länderna runt Medelhavet.

Så ett tips kan kanske vara Gdansk vid Östersjöns kust i Polen, där får man såväl hav och strand som stad. Kika här: https://www.gdanskpolen.se

Eller varför inte Edinburgh? Supermysig stad. Dock inte direkt vid havet, det är cirka 20 minuter till kusten och stranden Portobello beach. Vill man bo med pool så är Sheraton Grand ett bra alternativ med sin pool på taket. Mer om Edinburgh finns här: http://www.edinburghguiden.se
Av Stoff
17 maj 2018 18:10
Tack så mycket för era härliga tips! Jag spanar in alla förslag, ös på om ni kommer på fler :)

Vad kul att ni tipsar om samma ställe, ser riktigt härligt ut