Råd och förslag om thailand :)

Av Agnes11
24 juli 2012 18:59
Visningar: 380
Hej jag och min Familj har precis bokat ett flyg till thailand, vi har alltid villat åka till thailand och nu så händer det helt otroligt vi ska ha det bäst där nere så vi vill ha några förslag/ideer om vad vi kan göra. Vi ska flyga till bangkok först sedan vidare till Rayong där vi ska bo några dagar, vet inte riktigt exaxt hur många dagar vi ska bo där men vi ska vara i Thailand i 14 dagar , vi älskar att snorkla, bada och utforska. Några speciella öar eller stränder för det? Finns det någon extra fin strand med snorklings möjligheter och väldigt fint vatten?
Vi hade också viljat gå på någon mysig marknad i närheten av Rayong eller ban phe någon som är bra?
Hörde att Koh Mun öarna var bra är det så? vilken isåfall? eller är dem bra alla tre?
Eftersom vi bor i Rayong ett tag så vill vi veta om det finns någon extra fin strand där eller snorklings ställe? vi villa också kunna bo på någon mysig Ö några exempel?
Vi är öppna för allt inom råd och ideer så ni får gärna komma med massa förslag till oss som vi kan göra nere i Rayong/Thailand/Ban Phe ! :)

Tacksam för svar vad vi kan göra nere i Thailand vi vill göra allt möjligt så ge många förslag!! Gärna i närheten av Rayong eller Ban Phe :)
Av Sos08
28 juli 2012 21:41
Hej!

Vi har en vän (Mon) som har ett guesthouse inne i Ban Phe http://monsguesthouse.com . Hon kan engelska och kan tipsa er om marknader, matställen, utflykter m.m. i Ban Phe, Rayongområdet. Genom henne kan ni även få hjälp med transport som tar en fram på ett säkert sätt.

Ni kan även se i våra album från området.

Mvh SoS
29 juli 2012 08:51
Hej och kul att ni kommer,

Närmaste ön från Rayong ligger Koh Samet, riktigt fin strand, men om ni tycker om att snorkla då rekommenderas Koh Chang som ligger ca 180 km från Ban Pae där kan ni ta en snorkeltur ut till olika öar.

Det finns jätte mycket att göra i Pattaya, 80 km från ban pae, men vissa vill inte åka dit för att stället har fått oförtjänt dåligt rykte genom åren men om man unviker alla barer som finns lite överallt så finns otroligt mycket att göra och upptäcka.

Mvh
Transportbkk.com
Av Agnes11
29 juli 2012 11:13
Åh tack så mycket för alla svar! Det kommer hjälpa mig och min familj mycket bättre!
Tack för tipset om Koh Chang, vi älskar ju att snorkla så det blir nog super! :)
Av Tubbe
29 juli 2012 17:59
Citerat från agnes11:
Åh tack så mycket för alla svar! Det kommer hjälpa mig och min familj mycket bättre!
Tack för tipset om Koh Chang, vi älskar ju att snorkla så det blir nog super! :)
Snorklingen på Koh Chang blev jag inte speciellt imponerad av, då får du hänga med en båt
( halv eller heldags tur) ut till öarna.

/ Tubbe