Prisvärd vistelse i San Francisco - hur?

Av Alfiee
1 okt. 2017 03:29
Visningar: 475
Hej,

Jag och min sambo ska snart spendera 3-4 dagar i SF. Eftersom boende på hotell centralt är galet dyrt och vi dessutom har en SUV som vi inte gärna kör runt inne i SF så tänkte vi titta på lite olika alternativ:

- Bo någonstans utanför stadskärnan, typ Oakland, Berkeley, runt flygplatsen (söderut) etc och ta sig in kollektivt varje dag. Vart hade ni isf rekommenderat? Är detta möjligt eller blir det för omständigt?
- Köra Hotwire och byta hotell varje natt (för att få rimliga priser på centrala hotell) men då behöva böka runt med SUVen och betala dyra pengar för parkering här och var.

Hur får man till den mest prisvärda vistelsen kort och gott? Alla tips/all info mottages tacksamt!
Av Daytona
1 okt. 2017 07:49 (redigerad)
Hej, vi var där i oktober i fjol och tänkte samma som er. Vi valde att bo i Oakland på Imperial Inn ( 4 nätter) , inget lyx men rent och med gratis parkering. Hotellet ligger 5 minuters promenad från Bart stationen så det var smidigt att ta sig in och ut ur SF. Det fanns kyl/micro och kaffebryggare på rummet så vi kunde äta iallafall en enklare frukost. Ligger en helt fantastisk mataffär , Sprouts Farmers Market ca 10 minuters promenad från hotellet.

Jag rekommenderar verkligen en tur till Alcatraz, det var jättebra. Dock så bör man ha bokat biljetter i god tid hemifrån.
Av Alfiee
4 okt. 2017 05:11
Tack för tipsen! Det slutade med airbnb hos ett par i Berkeley med kort gångavstånd till BART :)
Av Asok
8 okt. 2017 16:49
Vi bodde på Seaside Inn i Marina när vi var i SF - prisvärt o fräscht