Översvämningarna i BKK

Av Stevo
30 okt. 2011 11:26
Visningar: 483
Ska ner med familjen till Thailand nu den 7 December, är lite oroliga för de översvämningar som råder i BKK, Vad tror ni? Har det hunnit att sjunka undan tills dess?
Av Marilcj
30 okt. 2011 12:56
Till den 7 dec ska det inte vara någon fara, vi åker själva ner veckan efter och har bokat hotell i BKK!
Innerstan har fortf inget vatten på gatorn utan det ser ut som de klarar sig!
Så sent som inatt svensk tid sa man att det kommer ta ca 1 mån att vattnet att sjunka undan samt att röjja upp!

Bekanta som tillbringat helgen i BKK o de har inte märkt av översvämningarna alls mer än att det har varit svårt att få tag på flaskvatten men även det är på väg in nu från utlandet!

Vi är inte det minsta oroliga för att åka ner i dec!

När det närmar sig så är det ju bara att gå in på svenska ambassaden Bangkoks sida och läsa var där står annars söka på nätet finns många som bloggar om situationen som befinner sig på plats bla gingmalee.blogspot.com hon har bra koll på läget!
Av Stevo
30 okt. 2011 13:29
Ok tack för svar på detta, det är första gången som vi åker ner, och det är inte helt lätt att veta vart man ska ta vägen därnere. Än så länge har vi 1 natt bokad i BKK på vägen ner, 3 nätter i Ao Nang, Railay Beach .3 Nätter i Langkawi Malaysia..Nu letar vi efter andra mål att besöka därnere, kanske du har ngt att rekomendera. Åker med 2 killar den ene är 10 år och den andre är 18. Funderar på Ko Samui, eller Koh Lipe, även Phi Phi!

Mvh Stefan
Av Nelli
30 okt. 2011 16:19
Railey beach är ett super bra val! Ni kommer stormtrivas där tror jag :) Har varit där två gånger och ska åka dit nu i december igen och ska även ner till kohlipe.
Väljer ni koh lipe så är det ju bra med tanke på att ni ska till langkawi med:)

Hoppas ni får en super resa!
Av Marilcj
30 okt. 2011 17:02
Tycker de låter som ni fått ihop det riktigt bra nu!

Hoppas nu ni får en riktigt bra resa!