Översvämningarna i BKK

14 nov. 2011 19:28
Visningar: 465
Hej.Vi ska resa till BKK den 13 dec så jag känner mig lugnare nu när jag lästa era kommentarer. Det som oroar mig är att hotellet inte svarar på mina mail.Det ligger vid Chatuchak (Abloom apartment) så jag antar att de är drabbade. Det jag undrar om ni tycker att jag redan nu ska avboka och söka ett "torrare" hotell eller ska jag ha is i magen och vänta?
Tacksam för svar.
Anders
Av Asok
17 nov. 2011 16:15
Fick det här idag från vår resebyrå vi använder på jobbet

Thai Airways meddelar att de ställer in ett dussintal flyg till Europa och Mellanöstern under resten av november och i början av december.

Flygningar från Bangkok till Köpenhamn, Dubai, Frankfurt, London, Moskva, Paris, Rome and Zürich rapporteras vara påverkade av dessa annulleringar.

Detta på grund av pågående översvämningar i Bangkok. Flygplatsen Don Muang Airport är fortsättningsvis stängd medan trafiken går som planerat på Suvarnabhumi International Airport.

Resenärer som befinner sig i Thailand ombeds undvika resor till drabbade områden och generellt gäller att undvika icke-nödvändiga resor till Thailand just nu.
17 nov. 2011 16:46
Hej Jag har idag fått svar ifrån hotellet och de hade inte drabbats av vattnet alls utan låg ett par km ifrån de drabbade områdena. Skönt. Dessutom sägs det att Storbritanien har hävt sin avrådan till resande till BKK pga att vattnet är stadigt sjunkande. Dock kvarstår problem med vattenförsörjningen ifråga om dricksvatten men de akuta problemen börjar lösa sig. Kan det stämma?
Det kanske finns hopp att det löser sig till den 13 december.