Nyår i New York

20 sep. 2016 10:23
Visningar: 153
Någon mer som är sugen på att fira nyår i New York? Sverige i all ära, men det känns som om ett nyår i the Big Apple iallafall ska upplevas en gång i livet, och varför inte i år. Har varit ute och rest i nästan 2 år nu, så vill spendera julen hemma med familjen i Sverige, men tänker att jag vill smita till USA ganska direkt efter det, för nyår. Och sen kanske stanna där ca två veckor.

Verkar inte som om några av mina kompisar är lika taggade på detta som jag, eller så har de inte möjlighet att ta ledigt från jobb/plugg. Känns inte heller som om detta är en resa jag vill göra helt på egen hand. Så att hitta någon annan resesugen här med samma plan hade ju varit helt perfekt!!

Flyg är dessutom sjukt billigt, kan flyga tur&retur Sverige till NY för runt 3200 kr. Är också på att komma undan så billigt som möjligt när det kommer till boende och äventyr på plats. Någon annan som tycker detta låter som en fantastiskt idé???
20 sep. 2016 13:03
Hej! Skulle definitivt vilja fira nyår utomlands och det är ju som du säger bra priser. Är inte särskilt kräsen när det gäller boende, hellre sova på någon soffa och träffa sköna människor och typ leva för dagen.