Någon rolig jävel som vill med till london i höst?

13 juni 2013 18:07
Visningar: 213
tjenare!

Jag är en snart 21årig tjej vid namn christine som kommer från dalarna, nyligen hemflyttad efter åtta månader i stockholm.
I höst har jag tänkt att flytta ner till London, och ingen av mina vänner kan följa med så tänkte vända mig hit för att se om det är någon här som har liknande planer?
jag hade tänkt mig att åka dit och bo på hostel till en början tills man hittar nå boende (som brukar gå väldigt fort), sen när man fixat det så försöka fixa ett jobb också så man kan vara kvar där ett längre tag :)
Min bästa vän har bott i london förut i ett år så hon vet hur allt funkar där så hon har berättat en hel del man behöver veta, vilket kan vara tryggt inför flytten =)

så vad letar jag efter? en tjej/ kille runt min ålder som gillar att ha kul, gärna lite halvgalen eftersom jag själv är det. Jag älskar att gå på pubrundor, dansa, gå på bio, fika ja sånt där en "vanlig" tjej gör i 20 årsålders. Det är ett stort plus om du älskar att festa, haha. Jag är väldigt lätt att lära känna och älskar att träffa nytt folk!

Destu fler vi blir destu roligare blir det =)

Lägg till mig på facebook så kan vi snacka mer där! - Christine krillan strömberg :) eller svara här, går lika bra!