Mor + 2 knattar önskar restips inför en 4 veckors resa till Thailand!

19 juli 2012 17:09
Visningar: 232
Jag ska åka med mina döttrar, 3 och 7 år, till Thailand i oktober. 4 sköna veckor som ska fyllas med en hyfsad planering.
Jag har bott i bkk några år sedan o e insatt i resval o kultur biten, men jag vill gärna ha tips om var Ni föreslår jag hittar bäst boende nära ngn skytrain i bkk. Runt 300sek typ.

Var föreslås? Krabi/Phuket eller samui . Var tros det vara mest kul för barn?
Ge gärna bra boende alternativ på ovan ställen. Tryggt o bra priser !

Jag önskar helt enkelt tips o råd för att underlätta under resan.. Så ni som rest med barn, o har bra tips, please dela med!

Tack!
19 juli 2012 20:40
Hej!

Jag skulle nog tipsa om Phuket...det är nog stället som barnen skulle tycka det var roligast att vara på :-)

Sedan angående vart på Phuket och boende! så skulle jag nog rekommendera Kata Beach som är en av dom populäraste beacherna för barnfamiljer.

Tips på boende som jag själv testat Kata Poolside Resort samt Ricos Bungalow, bägge dessa boenden ligger bara 4-5 minuters promenad till stranden i Kata.
http://www.katapoolside.com/rooms.html
http://www.sawadee.com/hotel/phuket/ricos/

Andra boenden som jag vet är bra och populära är Kata Villa http://www.katavilla.com/index.php, som faktiskt ligger närmare Karon stranden 2 medans til Kata som det tar ca 10 min att gå. Karon stranden är ocxså helt ok lite längre än Kata Beach men inte lika omringad med grönska som Kata Beach är.

Angående frukost på dessa boenden, så ingår det ej i Kata Villas, med det går att köpa för 100 bath/person per dag. Ricos har ej frukost att erbjuda, men finns att äta på ställen precis utan för hotellet, sedan har vi Kata Poolside där det ingår frukost, men man får köpa till frukosten för barnen för 150bath/barn per dag!

Har själv aldrig varit på Phuket i oktober! men jag hittade detta, som en barnfamilj har skrivit, som var just på Kata under den månaden.... http://www.thailandforum.se/index.php?topic=9064.0

Hör av er om ni funderar över nått annat/Muangthai