Mina favoritöar i Grekland!!

Av Desires
8 mars 2010 16:09
Visningar: 1376
Har varit på 15-tal öar i Grekland, tycker som många redan sagt att alla öar har ngt som är specifikt och fint. Mina favoritöar är: Kefalonia (otroligt vacker ö men hyr bil för att åka runt på den ön och du får uppleva en annorlunda ö med vacker natur, sköna stränder, lite lugnare byar som söta Fiskardo etc.), jag gillar också Samos där jag varit 2 ggr. Mykonos är en annan vacker stad med så mycket gränder - som labyrinter - att man knappt hittar ut därifrån. Här kan du också hitta ovanligt fina stränder som man kan ta sig till med buss ifrån staden.
Andra favoriter är: Parga (på fastlandet!), Poros, Santorini, Skiathos, Skopelos för att nämna några. Även Kreta där vi varit 3 ggr fastän på olika platser där och också bilat runt mycket på Kreta. Missa inte vackra Balos som ligger några mil utanför Chania, otroligt vackert där, se foton http://www.desires.se/#post54
8 mars 2010 16:32
Mina favoriter är Milos, Anafi & Serifos
Av Anis
10 mars 2010 03:23
Jag håller med dig ang. Poros och Santorini. Har själv också varit på Kreta, men upplevde att det var alltför "turististiskt" med inkastare som verkligen gjorde sitt bästa för att "kasta in" en på olika restauranger. Det är inte det man vill ha när man menar "grekisk ö". Kan rekommendera Hydra, otroligt vackert och att båtluffa mellan olika öar är helt underbart. Ett minne för livet. Ser fram emot att åka till Samos och Kefalonia, vilket jag ska göra när tillfälle ges.
Av Elgona
10 mars 2010 08:33
har luffat runt på grekiska öarna,,o funnit riktiga gobitar...
Hydra tilltalar mej,Chios,en ovanlig ö,Kalymnos givetvis,min favorit,Telentos,Pserimos,små öar.
vandringar på Kreta,häftigt,Kos,leros,poros..o många fler..