Vilken ö för mig och min flickvän?

15 apr. 2015 13:51
Visningar: 396
Hej! Nu finns det säkert liknande trådar men gick igenom några och kände mig ändå inte helt nöjd med svaren. Börjar med att påpeka att ingen av oss har körkort, så vill ha hyfsat nära till det mesta.

Jag och min flickvän (23 respektive 20 år) tänkte åka till någon ö i Grekland i sommar men vet inte alls vilken. Tänkte vara borta en vecka. Det vi letar efter är väl en mysig by/stad som helst inte är allt för turistig (lite så där lagom turistig vore perfekt) där man gärna kan äta god mat och ta några drinkar. Fin strand nära hotellet, helst sandstrand, då vi troligtvis är vid en och samma strand för det mesta men åker gärna till någon annan strand någon dag i alla fall.

Kollat runt lite och byn Molivos på ön Lesbos såg väldigt trevlig ut, nackdelen där var väl att det inte verkade finnas några fina sandstränder.

Tar gärna tips på hotell också i samma veva, vi letar efter något med bra standard, 4-stjärnigt, pool och nära stranden. Poolbar vore också ett plus. Kanske för många krav men vi har så klart överseende med en del punkter. Viktigast är väl att det är en mysig by där vi kan äta gott och dricka vin ;)
Av Mipec
15 apr. 2015 15:54
Det är rätt länge sedan jag var där, men Petra ligger rätt nära Molivos och har en hyfsad sandstrand, det går numera nån form av tåg mellan Petra och Molivos. Men Petra i sig har inte alls samma charmfaktor som Molivos. Att bo i Molivos och åka till Petra för sandstrand kanske funkar.
Av Vmalm1
1 aug. 2016 21:12
Hej!
Hur och vart gick resan? Är i samma sits som dig nu!